1. Половината политици са идиоти. Те се хилят, бъркат си

...
1. Половината политици са идиоти. Те се хилят, бъркат си
Коментари Харесай

10 незабравими цитата на Иван Ласкин

1. " Половината политици са идиоти. Те се хилят, бъркат си в носа и вървят по заведения, вместо да си правят работата съзнателно. "
2. " Плеймейтката ми наподобява на някой, който носи сексуален орган на два крайници. Тя е безсмислено творение, родено от комплексите на нейните татко и майка. Приличат ми ми все едно са от кастинг за " Джурасик парк ". Ако всички плеймейтки са в мензис, футболистите ще стартират да играят ".
3. " Доста партии са ме канили да бъда политик. Бих се ориентирал към десните партии, националистическите. С едно изискване обаче, аз не ненавиждам турците, имам доста положителни другари турци. Бих влезнал в политиката, само че не с финансови искания ".
4. " Страх! Интелектуалецът в България се тресе от боязън. Защото е интелектуалец. Тези, които се занимават с „ проекто-изкуство “, са същинските измамници. Нима не взимат единствено едни и същи дотации - за тъпия си филм или пиеса? 23 години Министерство на културата дава дотации и...нищо. "
5. " Най-приятното нещо, което си мисля за лакея е, че не лакея избира каляската, на която да се друса подмазвачески, а возещият се в каляската избира лакея! "
6. " Българинът е Съюз на демократичните сили, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, Национална движение „Симеон Втори", ГЕРБ. И най към този момент НДВ (На Къде Духа Ветеро). Тази мимикрия ще утрепе някой ден този народ. "
7. Не всички актьори са евтини „ комици “. Не всички актьори се продават за 5 лв. на сериал и стават “известни “ за 5 дни.
8. " Бъдещето на българина е като на сърбина. Няма страна, няма мощ, а единствено думкане в гърдите „ какъв брой сме велики “, и имигранти повече от формалното население. "
9. Аз не се бунтувам. Искам да има единение, да сме единни. Хората са положителни. Българинът е извънреден човек, съчувствен.
10. Да излезеш от дом, в който са те прегръщали, и той да е празен, това е тотално.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР