1. Напиши си завещанието. 2. Направи си застраховка Живот“.3. Излез

...
1. Напиши си завещанието. 2. Направи си застраховка Живот“.3. Излез
Коментари Харесай

Ръководство за пътуване в маршрутка

 маршрутка

1. Напиши си наследството.

2. Направи си застраховка „ Живот “.

3. Излез на пътя. Не на тротоара, на пътя.

4. При доближаване на маршрутката бързо измърмори „ избави и запази “, целуни икона, в случай че си носиш (за да не вземе да  мине през тебе) и вдигни ръка, като че ли спираш такси.

5. Ако в маршрутката има свободно място, тя ще стартира да понижава скорост. Приготви се, че точката на прекъсване може да бъде на 20 метра от мястото където ти стоиш и да ти се наложи да бягаш.

6. Дано си закусил, тъй като ще би трябвало да отвориш вратата. Отварянето на вратата от време на време не е елементарно, само че практиката ще ти помогне. Не махай пръстите от дръжката.

7. Натъпкай се вътре, дръж вратата, затвори. При постоянни пътувания и мотивация един ден ще се научиш да затваряш вратата и със задните си елементи. Дотогава може единствено да гледаш със злоба тези, които го вършат.

8. Намери в 3-те кубични метра пространство свободно място и го заеми, без да буташ съседа на пода и без да го гледаш в очите. Автотренингът „ Този превоз харесва ми  и вътре не мирише неприятно “ би трябвало да се организира по 3 пъти дневно за отбягване на необратими промени в душeвността.

9. След всичко това би трябвало да предадеш пари до водача, да ги проследиш, с цел да стигнат парите до него, а рестото (ако има такова) да се върне при теб.

10. 200 метра преди спирката ти съобщи гръмогласно на лидера за желанието си.

11. Научи се да обичаш ритмите на попфолка, нецензурната тирада, миризмата на цигарен пушек.

12. Научи се на главните умения при оказване на здравна помощ при удар в окото, ребрата, прискрипване на пръстите, премазване на краката от 20-литрова туба вино.

Някой ден обещаваме да напишем и справочник за пътешестване в БДЖ а до тогава може да ревизирате и това:

Класификация на пътуващите в маршрутка

Оригинални надписи в маршрутките!

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР