1. Как можем да социализираме река Марица? Това е темата

...
1. Как можем да социализираме река Марица? Това е темата
Коментари Харесай

Четете в Марица: Дама на 56 г. е кандидат - студент

1. Как можем да социализираме река Марица? Това е тематиката на вестника, която преглежда всички вероятни аспекти за развиването на това пловдивско благосъстояние. Според експерти, в случай че реката бъде вкарана в по тесни крайбрежия и доближи дълбочина от 2 метра, има заплаха от подкопаване основите на съществуващите мостове.

2. Пет антични колони, високи шест метра, ще се извисяват над археологическите разкопки на Римския конгрес на Филипопол сред пощата и Цар-Симеоновата градина. Това планува планът за централния площад, който бе показан за първи път.

3. Заместник-председателят на Общинския съвет от „ Съюз за Пловдив “ Евелин Парасков внася на следващия ден подписката за изключителна сесия, подкрепена от Патриотичен фронт и Реформаторския блок. Съветниците упорстват администрацията на Община Пловдив да даде цялостен и явен доклад за осъществяването на плана за благоустрояването на зоната сред бул. „ Княгиня Мария Луиза “ и бул. „ Марица-юг “, финансиран с 20 млн. лева по оперативна стратегия „ Региони в напредък “.

4. Дама на 56 година е най-възрастният участник в студентската акция в ПУ - тя ще държи изпит по история на България. Най-младият пък е на 17 година и ще се яви на изпит по български език.

5. Бившия началник на Комплексния онкологичен център доктор Красимир Вальов беше приет за почтен по всички повдигнати обвинявания за занемареност и покупка на скъпа инсталация. Това реши през вчерашния ден Пловдивският областен съд.

6. Прочетете в „ Марица ” всичко за нещастието с 63-годишния водач на мотоделтапланер Румен Иванов. Това е следващата авиокатастрофа последните два месеци, която взема човешки живот.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР