1. Бройте всяка калория Моя приятелка от фитнеса ми каза да

...
1. Бройте всяка калория
Моя приятелка от фитнеса ми каза да
Коментари Харесай

Внимание, Дами, Безброй Горят! Бягайте От Тези Съвети За Отслабване Като Дявол От Тамян! Пагубни Са!

1. Бройте всяка калория
„ Моя другарка от фитнеса ми сподели да броя всяка калория, даже дъвките! “ – Пейдж А., 29
Резултат: Ако започнете да броите калории, рискувате изцяло да откачите и да загубите удоволствието от храната като най-после няма да смеете да излезете да хапнете на открито от боязън, че няма да можете тъкмо да преброите какъв брой калории има в храната ви.
По-добре си водете дневник всеки ден на това, което хапвате и с времето сами ще усещате кое би трябвало да премахнете от менюто си и кое не. Също по този начин се научете да разпознавате по кое време в действителност сте гладни, по кое време жадни и по кое време просто отегчени, с цел да не поемате непотребни калории.

2. Пийте ябълков оцет
„ Преди време един треньор ми сподели да пия ябълков оцет всяка заран, тъй като щял да убие апетита ми “ – Мери C., 29
Истината: Ябълковият оцет постоянно е препоръчван при диети и детоксикация, само че на процедура не води до намаляване, нито убива апетита. Той има киселинни съединения въпреки всичко и поеман на гладно несъмнено не е най-хубавото решение за стомаха ви.

3. Детокс преди диета
„ Приятелка ме посъветва да стартира със седмица детокс с известните смутита, с цел да изчистя стомаха си и да оправя метаболизма си “ – Сара M,. 33
Още по тематиката
Как дебелеем без да осъзнаваме?
Резултат: Нискокалоричен детокс няма да увеличи метаболизма ви, а тъкмо противоположното! Тялото минава в режим на „ недохранване “ и ви чака сигурен йо-йо резултат, когато спрете с рестриктивните мерки. Освен това ще сте толкоз душевен изтормозени след края на детокса, че е допустимо да нямате сили за самата диета. За похлупак тялото ви няма да е тонизирано и заредено с сила, а с отслабнала имунна система, ще се чувствате постоянно отпаднали и няма да имате сили за спорт, който е доста значим в процеса на намаляване.

4. Пропуснете закуската
„ Моя колежка ми сподели да пропущам закуската, в случай че желая да отслабна. А в случай че съм доста гладна, да сдъвквам дъвка “ – Кари Г., 24
Резултат: Тялото знае какъв брой калории да приема и няма по какъв начин да го излъжете. Ако пропуснете едно хранене, то ще си навакса калориите в идващите. Освен това до 12 ч. ще сте прегладнели и нищо чудно да преядете.
Закуската е извънредно значима, защото е първото хранене за деня и би трябвало да се заредите с задоволително сила, с цел да свършите всичките си задания.

5. Отрежете въглехидратите от менюто си
„ Много мои приятелки ми предложиха да отрежа изцяло въглехидратите от диетата си “—Натали Х., 29
Резултат: Махането на цяла група хранителни субстанции от хранителния ви режим е огромна неточност! Така се лишавате от скъпи съставки за тялото. Въглехидратите са значим източник на сила – по-базов от протеините и мазнините! Особено в случай че сте физически дейни, рискувате да се разболеете, да припаднете и да се чувствате непрекъснато изцедени, в случай че се лишите от въглехидрати. Те са и групата храни, която засища най-вече, т. е. Ако не участват в менюто ви, ще усещате непрекъснат апетит.

И не на последно място – можете ли вечно да се лишите от сладко, тестени и пълнозърнести произведения, някои зеленчуци, паста и т. н.? Почти 70 % от познатите ни храни съдържат въглехидрати. Никой не може да живее единствено на месо и млечни артикули!/ tialoto.bg.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР