1. Близнаци (22 май - 21 юни) Вашата позитивност и

...
1. Близнаци (22 май - 21 юни) Вашата позитивност и
Коментари Харесай

Зодиите, за които 2018 ще бъде най-щастливата

1. Близнаци
(22 май - 21 юни)
Вашата позитивност и дарба постоянно да гледате от светлата страна на нещата е това, което ще ви предложи тази година. Вашата решителност да съумеете е това, което ще накара фантазиите ви да се осъществен. 2018 ще бъде годината, в която ще привлечете всичко, което в миналото сте желали.
2. Везни
(23 септември - 22 октомври)
Не е загадка, 2017 не беше една от вашите години. Помнете ниските мигове на миналата година, без да ги оставяте да диктуват настоящата. Помнете кой е там за вас. И когато някой от предишното пристигна да почука на вратата ви, в действителност си помислете дали го желаете в живота си. Вие ще бъдете най-щастливи тази година, тъй като ще бъдете правилни на себе си и почтени и лоялни, както постоянно сте били, само че това ще бъде годината, в която всичко това се връща при вас.
3. Стрелец
(22 ноември - 21 декември)
2017 пристигна с огромни промени и може да сте се уплашили за това дали сте се справили задоволително добре. И макар че има моменти, в които гледате обратно, пазете очите си напред, тъй като пред вас има по-добри неща, в сравнение с всичко, което оставате на назад във времето. 2018 ще продължи да върви добре за вас, под формата на работа, в която сте добър, обич, която си заслужава, взаимоотношения, в които ви ценят. Само не забравяйте да оцените тези неща.
4. Лъв
(23 юли - 22 август)
Може би сте изгубили нещо през 2017 година Може би сте изгубили някого. Може би сте се изгубили, пробвайки се да се придържате към това, което от дълго време е отишло. Добре е да живеете и да жалеете и да бъдете тъжни, само че не позволявайте на себе си да живеете повече в предишното, в сравнение с в сегашното. Не заслужавате това. И въпреки 2017 да е дала доста, 2018 ще бъде годината, в която всичко се трансформира в живота ви. Това ще се случи под носа ви и ненадейно. Един ден ще се разсъните и ще осъзнаете, че имате всичко, което в миналото сте желали.
5. Овен
(21 март - 20 април)
Да се ​​научите да изключвате отрицателните елементи на себе си ще бъде ключът към щастливата година. Няма да се случи за една нощ. И няма да се случи незабавно. Но в случай че продължавате да работите върху това, в случай че продължите да се пробвате, щастието ще откри пътя си към вас. Просто би трябвало да осъзнаете, че доста от аргументите не сме щастливи имат повече общо с метода, по който се оправяме със себе си,от колкото с другите. 2018 ще бъде годината, в която ще поемете надзор над живота си.
6. Рак
(22 юни - 22 юли)
Ракът, дружно с Рибите, са най-любезните и най-внимателни знаци в зодиака. Ракът способства доста за живота на хората към него. Най-големият им минус е, че те са наивни и хората виждат това като опция да се възползват от тях. Вашето най-голямо предизвикателство през новата година ще бъде да се научите да определяте границите си. Преди да се изгубите, давайки на всички това, което желаят, не забравяйте, че е добре да определите целите си и най-много, да поставите себе си преди всичко.
7. Дева
(23 август - 22 септември)
Една от по-силните черти на представителите на зодия Дева е, че са доста наясно с това по какъв начин тяхното въодушевление и отношение въздействат на личното им благополучие и благоденствие. Да знаят тези неща е плюс, само че по този начин Девите се хващат в един доста циничен кръг на сравняване с другите, което ги кара да се усещат като че ли не са създали задоволително. Макар че те биха могли да практикуват позитивност, тяхната конкурентна и ревностна природа е това, което ги наранява. Най-доброто, което можете да извършите през 2018 година, е да се опитате да се конкурирате със самите себе си и по този метод да вървите напред.
8. Водолей
(21 януари - 19 февруари)
След 2017 година всеки, който ви познава, може да разбере за какво може да не сте най-щастливият или най-положителен човек. Вие сте претърпели нещата и сте водили борби. Има напън, който вие и другите сте внушили в живота си. Хората питат дали сте щастливи и би трябвало да сте, само че вие към момента работите върху щастието си. Смятате, че ще бъдете щастливи, когато XYZ се случи, само че даже и когато стигнете до там, вие непрестанно ще достигате. Разберете, че щастието не е последна дестинация, а пътешестване.
9. Козирог
(22 декември - 20 януари)
Ако мислите прекалено много за предишното, ще станете депресирани. Ако мислите прекомерно доста за бъдещето, ще станете разтревожени. През 2018 година започнете да живеете сега и оценете всичко, което имате тъкмо в този момент.
10. Телец
(21 април - 21 май)
2017 година беше годината, в която може да сте изгубили хора. Казвате тъкмо какво мислите, без да мислите за следствията от вашите дейности. Въпреки че имате положителни планове и положително сърце, би трябвало да разберете, че това, което казвате, постоянно визира хората. Вашето предизвикателство ще бъде да добавите по-голяма позитивност към живота на хората към вас, а не да бъдете негативни и да клюкарствате.
11. Скорпион
(23 октомври - 21 ноември)
Вие сте дълбоки, тъмни и прочувствени. Не е нещо, което всеки може да разбере или да оцени. Затваряте се в себе си, тъй като мислите, че по-добре е по този начин. Но в действителност тази изолираност, която избирате, в действителност предизвиква огромно злощастие. Уязвимостта ви плаши, само че би трябвало да оставяте хората в живота си и във вашия свят, в случай че в миналото желаете да създадете трайни взаимоотношения. Вашето предизвикателство през 2018 година ще се доверява на хората повече, в сравнение с самите вас.
12. Риби
(20 февруари - 20 март)
От всички знаци вие сте най-любезният и най-чувствителен. Чувствате нещата надълбоко, а това постоянно е мъчно. Виждате хората такива, каквито са, само че вярвате и в това кои могат да бъдат. Обичате хората такива, само че не изисквате тази обич назад. През новата година, вашият главен приоритет би трябвало да бъде да започнете да поставяте себе си преди всичко.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР