09:31 Ген. Събев: Войната в Украйна развенча мита за високотехнологичната

...
09:31 Ген. Събев: Войната в Украйна развенча мита за високотехнологичната
Коментари Харесай

ДЕН 19 ОТ ВОЙНАТА: Зеленски предупреди, че ако не бъде затворено небето над Украйна, руските ракети ще започнат да падат на територията на НАТО


09:31
Ген. Събев: Войната в Украйна развенча мита за високотехнологичната съветска войска


„ Русия доста добре знаеше, че Украйна е закупила от Турция избран брой дронове и те се оказват извънредно ефикасни “. Това сподели в изявление за предаването „ Тази заран “ по бТВ военният специалист ген. Съби Събев в отговор на въпроса изненада ли беше за съветската войска потреблението на дронове от Украйна във войната. В бъдеще значимо направление ще е така наречен дронна война. Реално изтребителите от 6-о или 7-о потомство ще бъдат всъщност дронове, без екипаж на тях. Военният дейности демонстрираха, че са извънредно ефикасни, тъй като цената на един подобен дрон с боеприпасите е доста по-ниска, в сравнение с да разрушиш няколко танка или да разрушиш модерна остановка за противовъздушна защита “, добави специалистът.
Копирано
09:13
Плевнелиев: В Съединени американски щати желаят специфичен интернационален арбитражен съд за Владимир Путин и неговата клика


Повече от 300 души в Съединени американски щати, измежду които и президентът на България (2012-2017 г.) Росен Плевнелиев, желаят Владимир Путин и неговата клика да бъдат изправени пред специфичен интернационален арбитражен съд поради закононарушение против човечеството и експанзията в Украйна.
Копирано
08:46
Седем лечебни заведения в Украйна са унищожени, съобщи здравният министър Виктор Ляшко


Седем лечебни заведения в Украйна са били разрушени от началото на съветската инвазия, съобщи украинският здравен министър Виктор Ляшко, представен от Укринформ. Материални вреди са нанесени на още 104 здравни заведения. Шестима медици са били убити, а 12 са били тежко ранени при артилерийски обстрел, добави той.
Копирано
08:28
Какви ще бъдат последствията от глобите за стопанската система на Русия?


Русия към този момент усеща и занапред ще усеща още натиска от глобите. ТЯ към този момент желае да си заплаща падежа в рубли. Вносът на артикули ще бъде усложнен. Много търговски взаимоотношения ще бъдат преразгледани. Това изясни Левон Хампарцумян в студиото на утринния блок на Българска национална телевизия.
Копирано
08:26
Журналист: Русия напредва хапка по хапка


Русия хапка по хапка напредва. Да, безредно е, само че тя реализира задачите си. Не останаха връзки, които да кажат какво се случва в Русия. Говори се, че тя ще се откъсне физически от интернет. Не знаем какво се случва с хората, интелигентните бягат. Това съобщи в ефира на Нова телевизия журналистът Петър Карабоев.
Копирано
07:44
Очаква се нов кръг договаряния сред Киев и Москва


Преговорите за преустановяване на огъня сред Русия и Украйна се чака да бъдат възобновени през днешния ден, откакто и двете страни дадоха сигнали, че е реализиран прочут прогрес.
Копирано
07:39
Москва заплашва западни компании с арести и изземане на активи


Руските управляващи, които към този момент втвърдиха тона към задграничните компании, искащи да се изтеглят от страната, непосредствено заплашиха някои от тях с възможни арести на чиновници или конфискация на активите им, заяви в. "Уолстрийт джърнъл ", представен от Българска телеграфна агенция.
Копирано
07:37
Зеленски предизвести, че в случай че не бъде затворено небето над Украйна, съветските ракети ще стартират да падат на територията на НАТО


Украинският президент Володимир Зеленски още веднъж прикани НАТО да откри неразрешена за полети зона над неговата страна. Той предизвести, че в противоположен случай има заплаха съветските ракети да паднат на територията на страни членки на пакта, съобщи Франс прес.
Копирано
07:36
Оръжеен специалист: Митът, че съветската войска ще смачка всички за 72 часа, се развенча


Само Мариупол е обсаден. Никой няма да се съобщи там. Още повече, че там е и част от по този начин известния полк „ Азов “. Това описа в ефира на Нова телевизия оръжейният специалистът Калин Димитров, който познава украинската войска от вътрешната страна.
Копирано
07:20
Чеченският водач Кадиров твърди, че е в Украйна


Лидерът на Чеченската република Рамзан Кадиров, протеже на президента на Русия Владимир Путин, твърди, че се намира в Украйна, паралелно с съветските сили, които правят нахлуване в страната, съобщи Франс прес.
Копирано
07:19
Киев споделя, че съветските войски се приготвят за нови офанзиви


Украинската войска съобщи рано тази заран, че съветските войски се пробват да укрепят позициите си в окупираните територии, поддържат темпото на настъплението си и се приготвят за нови офанзиви, съобщи ДПА.
Копирано
07:14
Външният министър на Украйна разкритикува Германия за дългогодишната ѝ политика по отношение на Русия


Украинският външен министър Дмитро Кулеба разкритикува Германия за дългогодишната ѝ политика по отношение на Русия, съобщи ДПА.
Копирано
07:12
Русия нанесе въздушни удари по база на украинската войска край границата с Полша


Русия нанесе въздушни удари по подготвителна база на украинската войска на 20-ина километра от Полша. Загинали са десетки, има и доста ранени. В базата идва част от военната помощ, която доставя Западът на Украйна след началото на съветската инвазия на 24 февруари.
Копирано
07:09
Зеленски посети ранени бойци в болница в Украйна


Президентът на Украйна Володимир Зеленски посети ранени бойци, признати за лекуване във военна болница. Това излиза наяве от видео, публикувано до медиите от неговата работа, съобщи Укринформ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР