– Защо искаш да се въплътиш? – Искам да се

...
– Защо искаш да се въплътиш? – Искам да се
Коментари Харесай

Имаме Нужда От Това В Най-Тежкия Момент! Спомняйте Си За Тази Притча Всеки Път, Когато Сте В Сложна Ситуация!

– Защо искаш да се въплътиш?

– Искам да се науча да прощавам.

– На кого се каниш да прощаваш? Погледни душите какви са чистички, светли, любящи. Те толкоз те обичат, че не могат да създадат нищо такова, поради което да се постанова да им прощаваш.

Натъжила се Душата, само че повторила:

– Аз по този начин желая да се науча да прощавам!

Тогава до нея се доближила друга Душа и й споделила:

– Не тъжи, аз те обичам толкоз доста, че ще бъда с теб на Земята и ще ти оказа помощ да изпиташ опрощението. Ще бъда твой мъж, ще ти изневерявам и ти ще би трябвало да ми прощаваш.

Приближила се друга Душа и споделила:

– Аз също те обичам доста. Ще дойда с теб и ще бъда твоята майка, която ще те санкционира, ще се меси в живота ти и ти ще се учиш да прощаваш.

Още една Душа се доближила и споделила:

– Аз ще бъда твоят шеф и от обич към теб ще се отнасям към теб жестоко и незаслужено, тъй че да изпиташ какво е да се прости.

Друга една Душа предложила да й бъде най-хубавата другарка и да я съобщи, друга да й бъде злата и несправедлива свекърва и т. н. По този метод се събрала група от обичащи се души, измислили си сюжета на своя живот на Земята и се въплътили.

Но се оказало, че да си спомнят за Себе си е комплицирано и мъчно и те всички не запомнили своя контракт. Повечето приели на съществено живота си, почнали да се наскърбяват и гневят един на различен, забравяйки че сами са си съставили този сюжет и забравяйки най-важното – че те всички се обичат един различен!

Еволайф
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР