 При изграждането на гамата на новото поколение на своя

...
 При изграждането на гамата на новото поколение на своя
Коментари Харесай

Изцяло новият Hyundai KONA получава по-смел, по-динамичен, вдъхновен от електрическата мобилност дизайн с уникален стил за различните типове двигатели

 При построяването на гамата на новото потомство на своя най-емблематичен, градски SUV, Hyundai стартира с електрическата версия, с цел да внесе дизайнерско мислене, водено от технологията в цялата гама на KONA.
 Четирите версии на субкомпактния SUV, включително електрическа, с мотор с вътрешно горене, хибридна и спортна N Line, споделят универсална архитектура, само че всяка има собствен неповторим жанр.
 Усъвършенстваната KONA предлага освен динамично наличие на пътя, само че и фокусиран върху лидера интериор с многофункционално витално пространство, което обслужва, както практични, по този начин и естетически потребности.

Hyundai Motor Company разкри, музи от електрическата подвижност футуристичен дизайн на новото потомство на субкомпактния SUV KONA. Обновеният модел ще се предлага в четири разновидности, включително изцяло електрическа (EV), хибридна (HEV), с мотор с вътрешно горене (ДВГ) и спортна N Line с универсална архитектура за всички версии и неповторим личен жанр за всяка от тях*.

С напълно новата KONA, Hyundai Motor показва своята отдаденост към устойчива подвижност и дизайнерско мислене, водено от технологиите, с цел да затвърди позициите си при електрическите коли – новаторски и усъвършенствани на база опита от спечелилата голям брой награди гама IONIQ – като в същото време отговори на разнообразните потребности от подвижност на своите клиенти с разнообразни задвижващи елементи.

„ Усъвършенствана, с неповторимия темперамент на KONA, напълно новата KONA решително показва своето смело и динамично наличие ”, сподели Санг Юп Лий, Изпълнителен вицепрезидент и Ръководител на Hyundai Design Center. „ KONA се разви във всяко отношение, с цел да обхване още по-широка гама от стилове на живот и да се трансформира в същински асистент в всекидневието “.

Обновената KONA има по динамично наличие на пътя и повече „ витално пространство “
Изцяло новата KONA се трансформира в по-голям, само че към момента ориентиран към града SUV с по-дързък жанр, който придава по-динамично наличие на пътя и насочен към лидера интериор. За да обезпечи оптимално „ витално пространство “ за пасажерите, напълно новият модел порасна до 4355 мм дължина, което е със 150 мм повече от предходното потомство, основано на електрическата версия. Той също по този начин завоюва 25 мм широчина и 60 мм дължина на междуосието спрямо предходния модел, без да губи нищо от своята еднаквост и емблематичен дизайн.

За разлика от множеството модели, които се оферират с разнообразни видове мотори, KONA стартира с дизайна на електрическата версия, който по-късно беше приспособен за разновидностите с мотор с вътрешно горене, хибридно зареждане и N Line. Този нетрадиционен метод разреши на Hyundai да внесе софтуерно насочено дизайнерско мислене във всички версии на KONA. Въпреки споделената архитектура, електрическата версия, тези със зареждане с ДВГ/хибрид и спортната N Line имат личен характерен футуристичен жанр.

Изчистената, отличителна зурла на напълно новата KONA характеризира чистия размер на предната част, което способства за плавната аеродинамична линия на модела. Изчистеният размер е емфатичен от необятните непрекъснати дневни светлини, които са построени от пиксели при електрическата версия, която е първият модел на Hyundai с пикселизирани необятни непрекъснати дневни светлини, които прибавят нов акцент в открояващия се темперамент на EV. Използването на параметричните пиксели при KONA е продължение на отличителния детайл от дизайна на известната гама електрически коли на Hyundai.

Въпреки футуристичния си външен тип, новата KONA в никакъв случай не разрешава да се не помни, че е SUV. Нейният динамичен жанр е заздравен със самоуверено изваяни протектори на калниците, в които са вградени фаровете и задните светлини, подчертаващи хубавичко основа на KONA.

Новата KONA е изпълнена с параметрични повърхности. Острата диагонална дипла на страните свързва сатенираната хромирана лайстна от линията на колана до спойлера, създавайки силует, който обгръща целия автомобил. Задната част разполага с още една необятна напрекъсната светлина, както и с високо инсталирана стоп светлина (HMSL), която е незабележимо интегрирана в сатенираната хромирана лайстна на спойлера.

Новата KONA предлага няколко стилови вариации при другите разновидности на задвижване. EV получава пикселни графични елементи върху всмукателната решетка и задната ризница, въодушевен от пикселите дизайн на 19-инчовите алуминиеви джанти, черни лайстни и опционални черни странични огледала и таван. ДВГ и HEV споделят дръзновен и стабилен дизайн на бронята, кората под нея и черни протектори на арките на калниците. N Line може да се похвали с опционални черни странични огледала и таван, спойлер вид крило, по-агресивен дизайн начело и откъм гърба с ризница във формата на крило, с цел да подчертаят по-ниската стойка, отличителни 19-инчови алуминиеви джанти, двоен шумозаглушител и сребристи странични прагове.

Функционалност в унисон със стила на живот, с разположение насочено към лидера и практично съоръжение
По-голямото вътрешно „ витално пространство “ на новата KONA дава практични функционалности и усъвършенствано преживяване в автомобила, с цел да се приспособява към разнообразни стилове на живот. Универсалната архитектура, произхождаща от EV, включва спортно оформление с преносим водоравен C-Pad, с цел да подчертае изчистения и необятен интериор на KONA, осигуряващ многофункционално пространство за лидера и пасажерите.

Двата 12,3-инчови необятни екрани и преносимият модул придават високотехнологично лъчение. Амбиентното осветяване усъвършенства потребителското преживяване и комфорт. Превключвателят за скоростите с технология shift-by-wire, изместен от централната подпора зад кормилото, обезпечава изчистено оформление и в допълнение пространство за движимости в централния тунел.
Втория ред седалки без извивки укрепва естетиката на градския дизайн от 21-ви век на KONA. Пространството в купето предлага неповторимо преживяване с оптималната функционалност, комфорт и улеснение. Зад втория ред е оптимално увеличеното товарно пространство.

Повече елементи за новата Hyundai KONA ще бъдат разкрити в идващите месеци.

*Източник: www.hyundai.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР