Мечтаната покупка на кола от двойка Джорджия в Южна Флорида се превръща във финансов кошмар

...
⚡️ Прочетете цялата статия за MotoriousТова доведе до докладването на
Коментари Харесай

⚡️ Прочетете цялата статия за Motorious

Това доведе до докладването на представителството на държавата.

< p>Възрастна двойка от Акуърт, Джорджия, бие тревога за това, което описват като измамна сделка с Dream Auto Collection, автокъща в Южна Флорида. Жана Кларк и Стив Хоус платиха 15 000 долара за рядък Lexus LS от 2003 г. с малък пробег, само за да се окажат без кола и без отговор на исканията си за възстановяване.

Прочетете повече от Motorious .

Кларк и Хоус откриха превозното средство на уебсайта на Dream Auto Collection и го видяха като перфектно съчетание със съществуващия Lexus LS на Кларк от 2001 г. Според Хоус те са общували с човек на име Себастиан Мерфеа, който обещал, че колата ще им бъде доставена, след като чекът им бъде изчистен. Те не само не получиха колата, но по-късно разбраха, че е била регистрирана на друг купувач в Кенесоу, Джорджия, само дни след осребряването на чека им.

В обрат на историята, Мерфеа изпрати съобщение на двойката, твърдейки, че колата има проблеми със сервоуправление и се нуждае от ремонт на стойност $5000, обещавайки различна кола в замяна. Въпреки това, човекът, който действително е получил Lexus, потвърди пред Local 10 News, че колата няма подобни проблеми.

Когато Local 10 News посети Dream Auto Collection в Холивуд, Флорида, съсобственикът Алекс отрече твърденията на двойката , наричайки ги "невъзможни". Интересното е, че когато се сблъскал по телефона, Мерфея не успял да обясни местонахождението на автомобила. Алекс обеща да разреши ситуацията, но не успя да предостави повече подробности.

Оттогава двойката е подала доклад в полицията и обмисля допълнителни стъпки, включително да се свърже с Департамента за пътна безопасност и моторни превозни средства във Флорида, който лицензира и проучва автокъщи.

Техният злощастен опит служи като предупреждение към бъдещите купувачи на автомобили да проучат задълбочено дилърствата и да упражняват надлежна проверка, преди да поемат големи финансови ангажименти. Междувременно Кларк и Хоус настояват за незабавно възстановяване на сумата чрез касиерски чек, надявайки се да затворят глава, която описват като „кошмар“.

Източник: Local 10

Регистрирайте се за бюлетина на Motorious. За най-новите новини ни следвайте във Facebook, Twitter и Instagram.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР