♥ Жънеш това, което си посял Толкова много се занимаваме

...
♥ Жънеш това, което си посял Толкова много се занимаваме
Коментари Харесай

В живота няма лоши, има страдащи ♥ Лиз БУРБО

♥ Жънеш това, което си посял

Толкова доста се занимаваме с делата на другите, че не ни остава нито време, нито сила за нас самите. Твоите връзки ще бъдат доста по-прости и лесни, когато се научиш да се обичаш. Не единствено другите би трябвало да приемеш такива, каквито са, само че и себе си, даже и тъкмо в този миг да не се харесваш и това да ти основава проблеми и грижи. След като осъзнаеш, че държанието ти в сегашния миг те слага в сложни обстановки, чиято цена ти непрекъснато плащаш, ти ще решиш какъв да бъдеш. Но на първо място не забравяй, че би трябвало да приемаш и това, което не харесваш в себе си, с цел да се превърнеш последователно в това, което постоянно си желал да бъдеш. Ти би трябвало да изживееш някои неща като всеки от нас. Последствията са резултат от твоите решения и избор. Само ти можеш да направиш през днешния ден избора да учиш.

Важното е да обичаш себе си и да обичаш другите, да уважаваш себе си и другите. Не позволявай на никого да те кара да се чувстваш отговорен.

Ти жънеш това, което си посял. Тогава за какво не посееш обич, с цел да ожънеш обич? Винаги можеш да ми кажеш, че не е почтено да правиш всички тези старания. Може би смяташ, че в случай че другите станат по-мили, по-търпеливи, по-разбиращи и по-приветливи с теб, ще ти е по-лесно да промениш държанието си. Което значи, че когато другите решат да посеят моркови, ти ще можеш да ядеш от тях! Трябва ти да решиш какво искаш в този момент! Какво смяташ да ожънеш, откакто не си посял нищо? Искаш ли моркови? Ами... посей ги! Това е най-хубавият метод да си осигуриш добра годишна продукция. Следователно, в случай че искаш да получиш обич, би трябвало на първо време да я посееш и по-късно да се радваш на плодовете. Толкова е просто.

Любовта крие огромна лечебна мощ. Любовта трепти. Когато си изпълнен с обич, тези вибрации се излъчват толкоз мощно от теб, че хората ги усещат. Ето за какво те се усещат добре в твое наличие. В този миг те ти наподобяват разнообразни. Ще имаш възприятието, че всичко към теб се трансформира, само че това в действителност е резултат от твоите вибрации.

Да спреш да искаш да променяш другите, да спреш да искаш да се променяш, значи да се отпуснеш. Когато приемеш тази мъдрост и й се довериш изцяло, ще стартира трансформацията. Ще се убедиш самичък, че любовта прави чудеса.

Колкото повече се обичаш, толкоз повече дребни победи постигаш. Става ти по-лесно и това поражда предпочитание да продължиш. Не забравяй, че когато съдиш или критикуваш някого, това значи, че се мислиш за ГОСПОД, а другият не е. Всеки човек, даже и най-големият нарушител на тази Земя, е роден, с цел да обича и бъде обичан.

♥ В живота няма неприятни, има страдащи

Когато приемем нашето лично страдалчество и страданието на другите, става доста по-лесно да приемем обстановките, които може да ни се костват доста жестоки и неприятни. Когато усетиш страданието у нарушител, ти ще го приемеш по-лесно даже и да не си склонен с държанието му. Приеми, че той от своя страна ще ожъне каквото е посял. Когато е страдал задоволително и е осъзнал следствията от своите дейности, в живота му може да стартира смяна.

Ти ще ожънеш доста обич, когато се научиш да обичаш другите и себе си. Същото е, като да се научиш да танцуваш. Колкото по-дисциплиниран ставаш, толкоз по- добре танцуваш и възможностите ти за триумф се усилват.

Работя с това разбиране за обич от няколко години и всяка седмица ставам очевидец на чудеса. Невероятно е! От момента, в който хората стартират да си служат с това разбиране в живота си, било с сътрудници, родители, деца, фамилии, другари, чиновници или шефове, настъпват невероятни резултати. Любовта има силата да внася чувствителни промени към нас.

Препоръчително е да научиш децата си, в случай че имаш такива, на обич от най-ранна възраст, даже още от раждането, а може и по време на бременността. Например една майка може да споделя на бебето, че ще го почита и че то единствено ще взема решения за живота си. Такова дете ще бъде доста по-щастливо. След раждането му това обучение ще продължи, като му разкрива, че то е повода за всичко, което му се случва в живота, че то притегля всеки един миг. А каква привилегия е за детето да слуша за обич и отговорност още откогато се е родило! Няма нищо по-силно от образеца обаче. Ако ти си спокоен и положителен, това ще повлияе доста повече, в сравнение с в случай че му приказваш да бъде такова. Ти си възприеман като образец, като модел, а знаем доста добре, че младите имат потребност от хора, които да почитат и почитат.

Избрано от: „ Слушай своето тяло - твоя максимален другар на земята ”, Лиз Бурбо, превод Недка Капралова, изд. ЛИК
Снимка: listentoyourbody.de

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР