♥ Домът на Доброто, пророчествата на дядо Влайчо За него

...
♥ Домът на Доброто, пророчествата на дядо Влайчо За него
Коментари Харесай

Българският корен е здрав, дълбок и жилав. Нацията ни ще оцелее в задаващите се изпитни ♥ Дядо ВЛАЙЧО

♥ Домът на Доброто, пророчествата на дядо Влайчо

За него в наши дни се приказва доста. Избухват журналистически сензации, написаха се книги, възкресяват се спомени… Но в миналото бе рисково даже да се загатва името му. Тъй като почитателите на окултната школа на Всемирното бяло приятелство бяха преследвани от атеистичния комунистически режим. А отпреди това, та до наше време, те са бодил в очите на формалната черква. И на първо място на висшия синодален клир. Лаиците считат Братството за „ фракция ”, или още по-неправилно – за „ разкол ”. А брат Влайчо беше и си остава като знаме на Христовото учението, основано от лекар Петър Дънов – Учителя с духовното име Беинсá Дунó (според някои източници етимологията на името е със санскритски корени и означава „ този, който носи положителното посредством слово “), почиващо върху правилата на  любовта, мъдростта, истината, правдата и добродетелта. В наши дни Всемирното бяла приятелство обгръща няколко десетки хиляди членове у нас, а също по този начин има стотици почитатели и симпатизанти в десетки страни на всички обитаеми континенти.   

Ето няколко предсказания на ясновидеца брат Влайчо, изказани преди повече от 100 години, а вие си отговорете какъв брой от тях са се сбъднали:

1) В целия свят плодородието ще бъде нищожно заради воюващи и заради огромното повишаване на земните поданици и неправилното систематизиране на богатствата, ще има оскъдност – недостиг от първа нужда. Скъпотията ще върви напред и бързо парите ще станат изобилни, само че незадоволството ще го има.

2) Ще пристигна време, когато зеленчуците ще стават все по-отровни…

3) Вие няма да повярвате, само че ще пристигна време, когато мъжете ще носят обици и ще си поставят забрадки и ленти на косите. Те ще стартират да наподобяват на дами, а дамите – на мъже. Светът ще се побърква. Но няма по какъв начин – и това ще би трябвало да се изживее… Затуй ви споделям: в случай че е потребно да се мине през пъкъла, вие продължавайте да вървите, без ни за момент да спирате, нито да се обръщате обратно.

4) Управниците в целия свят ще бъдат в по-голямо усложнение, а останалите необятни маси ще приказват, пишат, четат и поясняват най-разнообразно, всеки по своему ще пояснява международните събития… В това време благословен ще бъде оня властник, който с религия и обич ползва гладен сърдечна молитва към Бог за своя народ… Блажена ще бъде оная необятна маса на народа, която чете Словото и положителните книги, размишляват за всичко положително и всеки живее с Любов и вътрешен мир…

5) Светът няма да се умиротвори… Блажени ще бъдат ония будни фамилии, които не се безпокоят от ситуацията и имат вяра същински в силата и властта на Бога.

6) Поради помрачаването и огромното зло духовете на човешките същества ще бъдат извънредно нервни и психологично заболели, а страданията, мъчнотиите и страховете ще пораснат до степен на огромен безпорядък.

7) Духовните и културните общества, общо идеалистите не ще могат да вършат общо сплотение. Чисто груповото положително ще бъде в застой – за този крах би трябвало да се откри краят.

8) Общо хората ще бъдат доста нетърпеливи, ще бъдат сръдливи, ще обичат яденето, спокойствието, само че те ще им липсват, след това брат с брата ще се съди, ще се появят доста обири и други беди.

9) Светъл ще бъде Божият път, будните души ще почувстват това, а останалите ще потъмнеят още повече. По цялата земя и континенти ще има огромна демонстрация на духовете във всяко отношение.

10) Абе, тоя наш български народ е много неотстъпчив. Мнозина не одобряват Бога и ще патят. Ама, споделям ви, до болежка ще теглят.

11) Ще има чистене… И за нищо на света няма да бъде това, което хората се надяват и чакат. То е нещо, което човешкият жанр още не е виждал, не е чувал и даже не е подозирал за него. Това висшо „ филтриране на души “ ще стане посредством силата на Природата.

12) Българският корен е здрав, бездънен и жилест. Нацията ни ще оцелее в задаващите се изпитни.

* Асен Милчев, Домът на Доброто, пророчествата на дядо Влайчо
Източник:
Снимка: Дядо Влайчо - безсребреник и ясновидец на народа

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР