● Партньорството е част от инициативата Интернет в автомобила“ ● Клиентите на А1

...
●	Партньорството е част от инициативата Интернет в автомобила“
●	Клиентите на А1
Коментари Харесай

А1 си партнира с Vodafone, за да предостави „интернет като у дома“ в автомобила

● Партньорството е част от самодейността „ Интернет в автомобила “

● Клиентите на А1 ще могат да поддържат връзка, работят и да се забавляват онлайн по време на пътешестване в над 32 страни

● А1 е първата компания в България, която предлага такава опция

А1 България става формален и единствен сътрудник на Vodafone Business в страната за услугата " Интернет в автомобила " (IITC), която разрешава на производителите да оферират на своите клиенти коли с благонадежден и сигурен достъп до интернет в 32 страни по света, измежду които и България.

Чрез партньорството с Vodafone A1 ще предложи на клиентите си достъп до най-голямото европейско пространство за сходна услуга. Тя действа, като комбинира най-новата технология за Интернет на нещата (IoT) с локалните снабдители на мобилни интернет услуги, трансформирайки автомобила в изцяло функционална точка за достъп, захранваща високоинтегрирани интернет услуги в автомобила за всички известни приложения, персонализирани информационно-развлекателни действия и еластичен Wi-Fi.

" Интернет в автомобила " предлага информационна съгласуваност допълнително от 30 страни, в случай че услугата е включена от производителя на вашия автомобил като предплатен проект за данни или безвъзмезден експериментален интервал. Потребителите могат да се любуват на локално наличие, където и да пътуват, както и на роуминг услуга зад граница. За крайните консуматори това е услуга с предвидими и транспарантни разноски, без значение от това какво устройство или проект за данни имат, с цел да могат да играят, стриймват или да наваксват с работата по време на дълги пътувания.

„ Горди сме от опцията да предлагаме на клиентите си новаторско решение за съгласуваност на пътя. „ Интернет в автомобила “ ще даде на потребителите непрекъсната съгласуваност, без значение от местоположението, с помощта на нашата мобилна мрежа, която е най-бързата в България. Като водещ снабдител на цифрови услуги и телекомуникационни решения, както и най-голямата ICT компания и систематичен интегратор в страната, А1 непрестанно поставя старания да улеснява всекидневието на частните и бизнес клиентите си, като уголемява портфолиото си от качествени и интегрирани услуги и артикули “, споделя Майя Раковска, шеф „ Продукти, услуги и роуминг “ в А1 България.

Като употребява платформата за ръководена съгласуваност на Vodafone Business IoT с над 175 милиона свързани устройства и необятната мрежа от сътрудници на компанията, A1 дава опция на производителите да оферират на водачите " съгласуваност като вкъщи ", без да се постанова да договарят самостоятелни съглашения с голям брой оператори. Благодарение на партньорството всички нужни условия и договорености са обезпечени, с цел да могат производителите на коли да дават сложна услуга.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР