− Мощен дизайн и типична динамика на R-модела: топ версията

...
− Мощен дизайн и типична динамика на R-модела: топ версията
Коментари Харесай

Новият T-Roc R вече е може да бъде поръчан

− Мощен дизайн и типична динамичност на R-модела: топ версията на T-Roc идва с 300 к.с. и цени, започващи от 80 944 лева с Данък добавена стойност за България
− Изискана атмосфера в интериора и висококачествени материали, цифров кокпит и нов дизайн на инфотейнмънт системата
− Силно новаторски с помощта на отчасти автоматизирани функционалности за шофиране и IQ.LIGHT

T-Roc R е мощният флагман на компактните SUV модели на Volkswagen от 2019 година Предварителните продажби на новото издание на този състезателен модел към този момент започнаха. Новият T-Roc R впечатлява с 4-цилиндров TSI мотор с мощ 221 кВт (300 к.с.), 7-степенна DSG скоростна кутия и интелигентната система за задвижване на всички колела 4MOTION. Тази композиция и останалите механически характерности подсигуряват изключителна пъргавост, която може да се забележи както в динамичния дизайн на екстериора, по този начин и в висококачествения интериор. Динамичният кросоувър модел към този момент включва и новаторски технологии от по-високите класове коли, в това число системата на светлите IQ.LIGHT, нови асистиращи системи и усъвършенствани цифрови услуги.

Повече от всеки път, новото издание на извънредно спортния стилен SUV модел подсигурява типичната за R-представителите динамичност на шофиране. Той спринтира от старт до 100 км/ч единствено за 4,9 секунди. Това вълнуващо осъществяване в този момент е комбинирано с обширна софтуерна актуализация. Новият T-Roc R се предлага общоприетоо с усъвършенстваните асистиращи системи Front Assist2 и Lane Assist2. А новият IQ.DRIVE Travel Assist и темпоматът с превантивна функционалност разрешават асистирано ръководство, прекъсване и ускоряване при скорости до 210 км/ч. Изборът на дигатлни функционалности и благоприятни условия също доближава ново равнище и включва натурален онлайн гласов надзор, както и достъп до стрийминг услуги. Услугите на We Connect Plus се оферират гратис в Европа за една година като част от общоприетия пакет.

Върхово показване.
„ Ние изострихме дизайна на T-Roc R и подчертахме неговата атлетична характерност още повече от преди. В резултат на това новият модел дава отговор на премиум стандартите на Volkswagen R по всевъзможен метод “, изяснява Райнхолд Ивенц, новият началник на R-бизнес звеното във Volkswagen. Със своята характерна за модела технология на задвижване и ходова част, новият T-Roc R подсигурява завладяващото чувство от моторните спортове. Мощният 2,0-литров TSI мотор обезпечава оптималната мощ от 221 кВт (300 к.с.) и оптимален въртящ миг от 400 Nm. Тази мощ се предава на пътя посредством 7-степенната DSG-скоростна кутия (с функционалност Launch Control) и интелигентната система за задвижване на четирите колела 4MOTION. Спортната ходова част с опция за настойки и прогресивното ръководство разрешават извънредно динамични характерности на ръководство. Специфичен за модела бутон ситуиран на новопроектирания мултифункционален кожен волан (с лостчета и сензорни контролни бутони) разрешава пряк достъп до избора на режими на шофиране, където е разполагаем и режимът Race.

Отличителен външен тип.
Динамичната характерност на автомобила е ясно изразена и във външния тип на новия T-Roc R. Новият дизайн на присъщата за модела предна част има изключително мускулест тип с ризница в стила на R-моделите, както и впечатляващи отвесни дневни светлини. IQ.LIGHT LED-матрични фарове, общоприети за Германия, потъмнени LED задни светлини, както и логото R на черната радиаторна решетка и капака на багажника, акцентират отличителния външен тип на новия T-Roc R. В интериора се виждат характерните за R-моделите декоративни детайли. Висококачествените акценти са обезпечени с помощта на общоприетия Digital Cockpit, новите и изключително елегантни повърхности на арматурното табло с декоративни шевове, новия състезателен кожен волан и екрана на инфотейнмънт системата в таблетен дизайн.

*T-Roc R 2.0 TSI 4MOTION (221 kW/300 PS), разход на гориво в l/100 km (NEDC): градско 9,5-9,3, извънградско 7,0-6,8, комбинирано 7,9-7,7; Емисии на CO2 (комбинирани) в г/км: 182-177; клас на успеваемост: E

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР