› През 1974 г. Golf наследява Volkswagen Beetle и бързо

...
› През 1974 г. Golf наследява Volkswagen Beetle и бързо
Коментари Харесай

Осем поколения за 50 години - 2024-a е за Golf във Volkswagen

› През 1974 година Golf наследява Volkswagen Beetle и бързо се трансформира в пионер в своя клас – следват още седем генерации на Golf
› Текущото потомство Golf получава актуализация за рожден ден; международна премиера единствено след няколко седмици
› За да сложи началото на юбилейната година, Volkswagen показва историята на триумфа на автомобилното ревю “Rétromobile ” в Париж; Volkswagen Classic също ще участва на “Bremen Classic Motorshow ”

Golf е сърцето на марката Volkswagen – и той оотговаря на термина „ бестселър “, както надали всеки различен модел. Повече от 37 милиона автомобила са продадени в осем генерации. Volkswagen чества известния модел, с цел да означи 50-ия си рожден ден идната година.

В последна сметка Golf освен оформи подвижността в Германия, само че и в доста други райони по света. Компанията обаче не поглежда обратно единствено като част от празнуването на рождения ден: международната премиера на новия Golf01 ще се състои още в края на януари – и сходно на своите прародители, той ще внесе голям брой нововъведения в серийното произвеждане.

Най-успешната европейска кола направи автомобилна гражданска война, когато Volkswagen показа първия Golf и по този метод наследника на именития Beetle през 1974 година - с предно задвижване и мотор начело вместо откъм гърба и вариативна обща идея с помощта на огромния похлупак на багажника и сгъваемата облегалка на задната седалка. В допълнение, дизайнът с прави линии, основан от Джорджето Джуджаро, оказа помощ на Volkswagen да одобри нов жанр, който беше удължен и в наследниците на модела.

Golf бързо се трансформира в същински „ Volkswagen “ и първите милиони бройки бяха продадени още през 1976 година До момента са доставени повече от 37 милиона автомобила. Това прави компактния автомобил най-успешният европейски автомобил, най-продаваният Volkswagen на всички времена – и икона.

Без значение в кое потомство – тайната на триумфа беше и към момента е сборът от всички негови характерности. Това е по този начин, тъй като Golf постоянно е бил съвършен сателит в всекидневието, въплъщавайки еластичност, функционалност, надеждност и качество.

През десетилетията портфолиото беше разширено, с цел да включва спомагателни разновидности: без значение дали Golf GTI, Golf Cabriolet или Golf Variant, или доста други. С всяко ново потомство модели в компактния клас са включвани най-съвременни технологии, концепции за сигурност и функционалности за улеснение. По този метод Volkswagen Golf демократизира освен технологии като каталитичен преобразувател и антиблокираща спирачна система, само че и въздушни възглавници, круз надзор и електронни помощни системи, както и меки и плъгин хибридни задвижвания.

През юбилейната 2024 година Volkswagen ще показа еволюционното развиване на осмото потомство на Golf. Той ще впечатли с образно усъвършенствани функционалности, нови системи за подкрепяне и задвижване, както и информационно-развлекателни системи и програмен продукт от последващо потомство. Световната премиера на новия Golf е единствено след няколко седмици, като предварителните продажби са планувани за пролетта на 2024 година

Поддържайки историята жива Volkswagen Classic също ще съпровожда Golf в неговата юбилейна година и ще показва исторически модели Golf от сбирката на Volkswagen по доста мотиви. От 31 януари до 4 февруари 2024 година Golf Generations от I до VII ще засилят наличието на Volkswagen France на ревюто „ Salon Rétromobile “ в Париж. Непосредствено по-късно, от 2 до 4 февруари 2024 година, Volkswagen ще покаже Golf I и неповторимия концептуален автомобил EA 276 – предшественика на Golf от 1969 година, създаден във Волфсбург – на „ Bremen Classic Motorshow “.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР