• Всеки нов Jaguar в България вече ще бъде с 5-годишна

...
•	Всеки нов Jaguar в България вече ще бъде с 5-годишна
Коментари Харесай

JAGUAR ВЕЧЕ ПРЕДОСТАВЯ 5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЯ

• Всеки нов Jaguar в България към този момент ще бъде с 5-годишна гаранция
• Очаква се удължената оферта да има позитивно влияние върху всеки модел от гамата
Jaguar започва нова петгодишна гаранция за цялата си гама модели, в това число напълно електрическия Jaguar I-PACE и всички меки или plug-in хибридни коли.

С това изобретение Jaguar става първата компания за първокласни коли, която удължава гаранционния си период оттатък общоприетите за промишлеността три години. В продължение на пет години (или 150 000 км), според кое от двете настъпи първо, Jaguar ще поправи или размени възможна извънредно рядко срещана неправда по принцип в материала или направата на даден автомобил, в сходство с наредбите на гаранцията изцяло гратис. А интелигентната функционалност InControl Remote прави живота на водачите доста по-лесен, като включва автоматизирани незабавни повиквания и опция за отдалечено взаимоотношение с автомобила.

Върховното потребителско преживяване и налагането на модерния разкош във всеки артикул са в основата на тактиката Reimagine на Jaguar Land Rover. Въвеждането на 5-годишна гаранция за всички нови Jaguar коли съставлява значима стъпка към отлични достижения в обслужването, осигурявайки на клиентите на Jaguar заслуженото успокоение.

Новата гаранция на Jaguar значи пет години независимост и убеденост както за притежатели, по този начин и за автопаркове и частни ползватели. Тя предлага бистрота в обслужването и настоящите разноски и в допълнение утвърждава стойностното предложение за клиента.

Jaguar чака новата петгодишна гаранция да има позитивно влияние върху остатъчната стойност на всеки автомобил в гамата. Удължената гаранция за нов автомобил демонстрира увереността в качеството и надеждността на колите Jaguar. Освен това компанията вижда изгодите за клиентите в по-високата сигурност на разноските и предсказуемост посредством понижени следващи вложения.

Дмитрий Колчанов, районен шеф на Jaguar Land Rover за Европа, разяснява: „ С въвеждането на нова 5-годишна гаранция за Jaguar в цяла Европа, ние в допълнение демонстрираме нашия ангажимент към качеството и надеждността на нашите артикули и фокуса си върху отличното обслужване на клиентите. Нашата бъдеща визия за съвременен разкош е напълно насочена към клиента и това би трябвало да значи успокоение за всеки, който има Jaguar. ”

*Източник: www.jaguar.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР