• Топ-селър в сегмента на компактните SUV. Повече от един милион

...
•	Топ-селър в сегмента на компактните SUV. Повече от един милион
Коментари Харесай

Новият T-Roc, новият T-Roc R, новия T-Roc Cabriolet: Успешни кросоувър модели със свеж дизайн и иновативна технология

• Топ-селър в сегмента на компактните SUV. Повече от един милион бройки от T-Roc са продадени от лансирането му на пазара в края на 2017 година
• Изискана атмосфера. Новите повърхности и цветове доста усъвършенстват интериора на T-Roc, цифровият кокпит към този момент се предлага като общоприетоо съоръжение, а обновеният екран на информационно-развлекателната система се предлага като алтернатива с размер до 9,2 инча
• Изразителен външен тип. Авангардната визия на T-Roc се акцентира още повече от свежи акценти в дизайна и нови покрития на боята, до момента в който новият R-Line пакет акцентира спортния темперамент на автомобила
• IQ.LIGHT с LED матрични фарове. Интерактивно ръководство на светлините за най-хубава видимост, най-високо равнище на улеснение и усъвършенствана сигурност
• Асистирано шофиране. IQ.DRIVE Travel Assist подкрепя лидера на новия T-Roc при ръководство, прекъсване и ускорение при скорост до 210 км/ч
• Свързаност. Модулна информационно-развлекателна система (MIB3) с “We Connect ” и “App-Connect Wireless ” с онлайн услуги
• Нови линии на съоръжение - Life, Style и R-Line
• Ефективност и многообразие. Избор от три TSI и два TDI мотора, 6-степенна ръчна и 7-степенна DSG трансмисия, предно задвижване и задвижване на всички колела
• Спортно презареждане. Топ моделът T-Roc R с мощ от 221 kW (300 PS) също предлага необятна гама от нови функционалности
• Забавление навън, по-свеж от всеки път. Избрани модификации и за T-Roc Cabriolet

Със свежи дизайнерски акценти, доста усъвършенстване в представянето и свързаността и най-новото потомство асистиращи системи, новият T-Roc е най-новата глава в историята на триумфа на харизматичния кросоувър модел на Volkswagen в компактния сегмент. Интериорът е по-модерен и по-висококачествен от всеки път, до момента в който общоприетото съоръжение към този момент включва LED фарове, цифров кокпит, основан на третото потомство модулна инфотейнмънт система (MIB3) и освежен мултифункционален волан. Новата конструкция на оборудването разрешава на клиентите да приспособят конфигурацията на новия T-Roc към техния личен самостоятелен жанр. Коженият пакет Vienna усъвършенства комфорта на дълги дистанции с електрически регулируеми седалки, както и седалки ergoActive с електрическо контролиране на лумбалната опора в 4 направления и функционалност за масаж. Акцентите във връзка с асистиращите системи включват IQ.DRIVE Travel Assist и предпазен круиз надзор.

Топ-селър: Вече са продадени повече от един милион единици. Комбинацията от напредничав външен тип, спортно показване, издръжливост и еластичност се трансформира в изключителна рецепта за триумф. Още през цялото време и без пряк предходник, T-Roc закупи голяма известност. От стартирането му на пазара в края на 2017 година Volkswagen към този момент е продал повече от един милион бройки от компактния SUV. Само в Германия към 180 000 T-Roc са тръгнали на път, до момента в който цифрата за Европа като цяло е към 650 000. Около 320 000 единици от модела са доставени на клиенти в Китай. Това демонстрира, че T-Roc към този момент се е утвърдил като основна част от продуктовото портфолио на Volkswagen, като удостоверява тактиката на компанията в сегмента на SUV. Изключително спортният T-Roc R добави моделното семейство от края на 2019 година, а T-Roc Cabriolet беше прибавен напролет на 2020 година, съчетавайки мощните страни на SUV с лекотата на автомобил с отворен покрив. Тяхната прелест е подсилена и от най-новите дизайнерски и софтуерни нововъведения.

Изискана атмосфера в интериора. Многостранните благоприятни условия на новия T-Roc са илюстрирани от неговите пет места за пасажерите, предлагащи обилно пространство, повдигната позиция на седене и багажното поделение, което може да се разшири от 445 до цели 1290 литра. Обновените арматурно табло, инструментален панел и информационно-развлекателен екран към този момент имат изключително съвременен външен тип. Повърхността на таблото към този момент е мека, благодарението на употребяваната пяна, което обезпечава усъвършенствано сензорно преживяване. Отличителните шевове по таблото допълват висококачествената атмосфера в новия T-Roc. Вътрешните тапицерии на вратите към този момент са направени от първокачествен плат като стандарт или от изкуствена кожа съгласно линиите на съоръжение Style и R-Line. Освен това, Style към този момент включва удобни седалки с централни панели от еко велур.

Отличителната декоративна обшивка се предлага в четири нови разновидността, според от определеното равнище на съоръжение и дружно с дизайнерския пакет Black Style. Централният информационно-развлекателен екран към този момент е позициониран на таблото в жанр таблет. Разположен е на ергономично идеална височина, на равнище с инструменталния панел зад кормилото. Обновените кормила с мултифункционални бутони – които са общоприети в новия T-Roc – също оказват помощ за по-интуитивната работа.

Управлението на автоматизирания климатик в новия T-Roc също е цифровизирано: температурата и функционалността на вентилатора се контролират посредством сензорни плъзгачи, до момента в който другите функционалности, както и отоплението на седалката, имат тъч-управление.

Изискан външен дизайн. Модификациите във външните елементи подсигуряват, че новият T-Roc показва своя непогрешим кросоувър дизайн в още по-впечатляващ жанр. Сега той включва LED фарове и затъмнени задни светлини като стандарт. Опционално се оферират новаторските IQ.LIGHT с LED матрични фарове и светеща лайсна в решетката на радиатора, както и нови задни светлини с функционалност за динамичен знак. Новите екстериорни покрития допълват изискания външен дизайн, както и богат избор от модифицирани алуминиеви джанти с размери от 17 до 19 инча.
Новите детайли в R-Line пакета отразяват стила на T-Roc R, като прибавят характерно спортно чувство

Усъвършенствани асистиращи системи. Новият T-Roc предлага голям брой усъвършенствани асистиращи системи – както като общоприети, по този начин и като спомагателни екстри, които преди са били налични единствено в по-високите класове коли. Гамата от общоприетоо съоръжение към момента включва Front Assist и Lane Assist, до момента в който новите функционалности са IQ.DRIVE Travel Assist и предпазен круиз надзор. Функиционалността на Side Assist е разширена, както и тази на Park Assist, който към този момент може също да паркира напред в перпендикулярни места за паркиране и да излиза от успоредни места за паркиране.

Дигитален кокпит като общоприетоо съоръжение. Новият T-Roc разполага с напълно цифров екран и система за ръководство, основана на третото потомство на модулната инфотейнмънт система (MIB3). Моделът към този момент се предлага общоприетоо с цифров кокпит на арматурното табло зад кормилото. Опцията Digital Cockpit Pro, предлага по-голям екран и спомагателни функционалности. Размерът на обновените информационно-развлекателни екрани на таблото е 6,5 инча или 8,0 инча, според от оборудването. В композиция с инфотейнмънт система Discover Pro, дисплеят е с внушителните 9,2 инча по диагонала. По предпочитание новият T-Roc може да бъде „ постоянно онлайн “. Функциите We Connect Plus разрешават потреблението на новаторски цифрови услуги като естествено онлайн гласово ръководство и достъп до стрийминг услуги. По избор, функционалностите Apple CarPlay™ и Android Auto™ към този момент могат да бъдат интегрирани безжично в системата за ръководство посредством App-Connect Wireless.

Разнообразно портфолио от мотори. В новия T-Roc се оферират три бензинови и два дизелови мотора. В взаимозависимост от задвижването, те се комбинират с 6-степенна ръчна скоростна кутия или 7-степенна DSG трансмисия с двоен съединител. Гамата от ефикасни бензинови мотори с непосредствено впръскване включва 1,0-литров TSI мотор с три цилиндъра и оптималната мощ от 81 кВт (110 к.с.), както и два четирицилиндрови елемента, 1,5-литров TSI със 110 кВт (150 к.с.) и 2,0-литров TSI със 140 кВТ (190 к.с.).

Гамата допълват два 2,0-литрови TDI четирицилиндрови мотора, предлагащи мощ от 85 кВт (115 к.с.) и 110 кВт (150 к.с.) надлежно. Топ моделът е T-Roc R с мощ от 221 кВт (300 к.с.), а 1,0-литров TSI с 81 кВт (110 к.с.) и 1,5-литров TSI със 110 кВт (150 к.с.) се оферират за новия T-Roc кабриолет. Като опция на предното задвижване, дизеловият мотор със 110 кВт (150 к.с.) се предлага и със задвижване на всички колела 4MOTION. Това подсигурява великолепно предаване на мощ и се предлага общоприетоо в 2,0-литровия TSI със 140 kW (190 к.с.) и T-Roc R.

Обновена гама на оборудването. Volkswagen предлага актуализирани равнища на съоръжение за новия T-Roc. В бъдеще компактният SUV ще се предлага в България новоконфигурираните версии Life, Style и R-Line. Тази нова разбивка на равнищата на съоръжение разрешава на клиентите да избират своя T-Roc въз основа на персоналните им желания. При избор на Style или R-Line, клиентите могат да изберат и дизайнерския пакет Black Style, включващ многочислени детайли с черно покритие, както и затъмнени странични и задни прозорци, C-колони с карбонов тип и специфични 18-цолови алуминиеви джанти.

Напредък посредством цифровизация. Със своята тактика ACCELERATE Volkswagen напредва с трансформацията си в софтуерно насочен снабдител на подвижност. Новият T-Roc също се възползва от нововъведенията, които тактиката включва. Повишената интеграция на софтуера в автомобила и усъвършенстваното цифрово потребителско преживяване отразяват това прогресивно развиване.

*Източник: www.volkswagen.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР