• Тенденции на утрешния ден и вечен стил: Audi се представя

...
•	Тенденции на утрешния ден и вечен стил: Audi се представя
Коментари Харесай

Audi показва сътрудничество с Poliform на Седмицата на дизайна в Милано

• Тенденции на утрешния ден и безконечен жанр: Audi се показва за девети път на Седмицата на дизайна в Милано от 6 до 13 юни.
• Audi си сътрудничи с производителя на мебели Poliform, който показва виртуална идея за интериора на концептуалното изследване Audi urbansphere.
• Производителят на коли демонстрира концепциите си за бъдещето, както и два концептуални автомобила

Милано, 9 юни 2022 – Италия се счита за страната на положителния усет, а Милано безспорно е международната столица на дизайна. Ежегодната Седмица на дизайна в Милано впечатляващо потвърждава, че северният италиански метрополис заслужава тази купа. Тази година, от 6 до 13 юни, интернационалната общественост на дизайнерите ще показа артикули и хрумвания за оформяне на сегашното и бъдещето. Audi ще бъде показано за девети път и ще покаже своята визия за подвижността на бъдещето.

Audi ще показа главното обръщение "Living Progress " на площад Кордузио в сърцето на центъра на Милано. Там "Домът на напредъка ", който се обитава в историческата постройка "Меделан ", съставлява ситуацията, в която Audi показва не по-малко от своята визия за бъдещето на подвижността и обществото. В "Къщата на напредъка " методите за реализиране на резистентност също ще бъдат обсъждани по време на панелни полемики и изявления през седмицата на панаира.
Повече от хубав дизайн: дизайнът и значимите въпроси на нашето време
Тъй като устойчивото развиване е една от най-неотложните задания, пред които светът е изправен - Audi поема отговорността. Например в панелните полемики в "Къщата на напредъка " ще бъдат прегледани въпроси като по какъв начин хората могат да живеят стабилно, какво общо има дизайнът с това и каква роля може да играе Audi в тази тенденция. Вдъхновяващи хрумвания, да вземем за пример в региона на материалността, ще бъдат показани от Тициана Маури, началник на отдел "Цветове и тапицерии " в автомобилния производител. Марк Лихте, началник на отдела за дизайн на марката Audi, споделя: "Не мога да си показва по-подходящо място за това. Седмицата на дизайна в Милано демонстрира по доста способи по какъв начин дизайнът въздейства на всяка една област от живота ни. Само тук модерният дизайн се среща с обичайното занаятчийство, а италианската грациозност - с интернационалните въздействия. "
Два концептуални автомобила се показват за първи път в Италия
Редуциран дизайн с естетически език на формите и атмосфера, насочена към индивида, са въплътени в два концептуални автомобила, които Audi показва за първи път в Италия: концепцията Audi grandsphere и концепцията Audi A6 Avant e-tron.

Просторният 5,35-метров концептуален седан Audi grandsphere съчетава грациозност, развлечение и автоматизирано шофиране, а концептуалната студия A6 Avant e-tron дава съответен взор към бъдещия първокласен клас A6 с електрическо задвижване.
Audi си сътрудничи с производителя на мебели Poliform
Едва ли някоя компания на дизайнерската сцена споделя тази философия по този начин, както производителят на мебели Poliform. Основана в Италия, компанията безкомпромисно слага най-високите стандарти за хармония и качество. В резултат на това тя се трансформира в една от най-влиятелните компании в промишлеността в международен мащаб - тъй че е напълно разумно Audi и Poliform да си сътрудничат на Седмицата на дизайна в Милано: Под името "Audi x Poliform - Визия за мобилна частна сфера " производителят на мебели показва своята концепция за интериорен дизайн за концепцията Audi urbansphere. Изследваният автомобил има най-големия интериор от всички предходни модели на Audi и е планиран с присъединяване на евентуалните клиенти в Китай и техните стремежи за градските агломерации по света.

Трансфер в Базел и Вайл ам Рейн
Непосредствено след Седмицата на дизайна в Милано в завоя на река Рейн ще се проведат две събития, за които Audi ще обезпечи трансфер: интернационалното ревю Design Miami в Базел от 14 до 19 юни и лятната вечер на Vitra във Вайл ам Рейн на 15 юни. Благодарение на трансферните услуги на Audi ВИП клиентите на Design Miami Basel ще могат да се придвижват безпроблемно сред двете места на събитието. Прочутият музей на дизайна Vitra също ще стане сътрудник на Audi за съдействие в стратегическата област на марката "Дизайн ".

*Източник: www.audi.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР