• Симпатичният мъник с мощност 8 к.с. събра всички погледи в

...
•	Симпатичният мъник с мощност 8 к.с. събра всички погледи в
Коментари Харесай

ХИТОВА ПРЕМИЕРА: CITROEN AMI

• Симпатичният мъник с мощ 8 к.с. събра всички погледи в първия ден на Автосалон София и по всичко проличава, че ще е фотомоделът на ревюто.
• След повече от 100 години история и неконформистки емблематични транспортни средства Citroën предлага налична градска микромобилност за всички със 100% електрическото Ami.
• Ami е на практика отговор на новите упования за подвижност за къси пътувания: разрешава по-лесен достъп до градските центрове, намиране на средства за микромобилност за всеки, с действителни други възможности на скутери, колела, мотопеди, публичен превоз на рационална цена.

В ДНК на Citroën е залегнала нововъведението със смели, непредвидени решения и артикули или услуги, въодушевени от хората и Ami – 100% ëlectric е тъкмо подобен артикул. Той няма еквивалент в пейзажа на подвижността.

Батерия на чаровния мъник е 5,5 kWh, литиево-йонна, подово ситуирана и се зарежда единствено за 3 часа от общоприет електрически контакт. Лесно и бързо, както зареждате смарт телефона си, а бордовият електрически кабел и ситуиран във вратата от страната на пасажера. На процедура, зползването на Ami е толкоз просто, колкото всекидомашен електроуред. Разбира се, можете да зареждате и от публичен терминал или Wall Box с подобаващ кабел.

Ami е с ултра стилен размер. Снабден със особено проектираните 14 " колела, ситуирани в четирите ъгъла за елементарно ръководство, Ami е дълъг 2,41 м, необятен 1,39 м и висок 1,52 м. Диаметърът му на завиване е 7,20 м, което прави пътуването в града и паркирането елементарно, само че това дано не Ви заблуждава. Той е огромен от вътрешната страна. Ami разрешава на 2 души да пътуват комфортно един до различен, със затворено и отопляемо поделение за пасажери, доста ярко, само че предпазено извън. Усещането за пространство се укрепва с яркостта на интериора. Големите прави стъкла и общоприетия панорамен покрив съставляват 50% от общата повърхнина от линията на каросерията, което прави вътрешното пространство доста приветливо. И най-после, интелигентните зони за предпазване способстват за комфорта на борда. Като поклон към историята на Citroën, страничните прозорци се отварят посредством ръчно наклоняване нагоре, както при 2 CV.

Невъзможно да остане неусетен, истинският му жанр, играта на симетрична конструкция и неповторимото му наличие придават на Ami обаяние, а благоприятни условия за персонализиране приканват да играете с разнообразни изяви с помощта на наличните 6 цветни пакета аксесоари.

Ami подсигурява елементарен достъп до градски региони, в гладко и тихо 100% електрическо задвижване. Перфектно приспособен за градски живот в непрекъснато придвижване в сходство с развиването на нашето общество, Ami предлага нова форма на подвижност, отговаряща съответно на градските провокации през днешния ден и утрешния ден.

Въртящият миг е разполагаем незабавно с помощта на електрическия мотор, а оптималната скорост, кято доближава е 45 км/ч, а самостоятелния пробег преди последващо зареждане е до 70 километра.

*Източник: www.citroen.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР