• Първият шоурум Audi Progressive отваря врати в Сао Пауло, Бразилия

...
•	Първият шоурум Audi Progressive отваря врати в Сао Пауло, Бразилия
Коментари Харесай

Audi Progressive Retail: Марката с четирите пръстена представя нова интерактивна концепция за клиентите

• Първият шоурум Audi Progressive отваря порти в Сао Пауло, Бразилия
• Разширената идея за търговия на дребно дава на клиентите напълно ново преживяване за продуктите, услугите и марката
• Поетапно въвеждане на интернационалните пазари от началото на 2023 година

Audi слага клиентите в центъра на вниманието на своите дилъри повече след като и да е било в предишното. Решението е изцяло нова, привлекателна и прогресивна архитектура на шоурума, интерактивни цифрови детайли и чиновници, които основават възторг за новите технологии. Концепцията за прогресивна търговия на дребно на Audi дава на клиентите пространство за прочувствено и самостоятелно разбиране на продуктите на Audi и на бъдещето като вероятност.

Вместо на обичайния фронт деск, клиентите се посрещат от чиновниците на Audi Progressive Showroom на огромна приемна маса. Идеята е да се подсигурява, че гостите се усещат добре пристигнали още с влизането си. Работните места на търговците също са интегрирани в шоурума, с висококачествени мебели и атмосферно осветяване за видимо ново преживяване с марката.

"Новата идея за търговия на дребно прави тактиката на марката ни - с нейния фокус върху устойчивостта, дизайна и дигитализацията в търговията на дребно - осезаема по един самостоятелен метод, насочен към хората ", споделя Хилдегард Вортман, член на Управителния съвет за продажби и маркетинг в AUDI AG. "Audi Progressive Retail очевидно ще трансформира нашите дилърски центрове в интерактивно пространство, трансформирайки ги във значими сътрудници в екосистемата на Audi. "

Емоционализиране на продуктите и марката
Премиерата на концепцията се реализира в новооткрития пилотен цех в Морумби, регион на Сао Пауло, Бразилия. След това модулните прогресивни шоуруми ще бъдат въведени последователно по целия свят, изключително в нови здания и актуализирани заведения, от началото на 2023 година Новата идея ще даде на дилърите свободата да импровизират с материали, цветове и контрасти, с цел да създадат продуктите и марката по-емоционални.

Audi дефинира селекция от разнообразни детайли за новите шоуруми, в това число подиум за показване на коли и салон за съвещания с клиенти. В цифровите точки за контакт клиентите могат да открият какво предлага екосистемата на Audi, което надвишава преживяването при шофиране, както и кои технологии отличават Audi от конкуренцията - технологии, които ще оказват помощ за трансформацията на моделите на марката от ден на ден в персонално "пространство за прекарване. С помощта на принадлежности като 3D отдалечено консултиране, персонализирани прекарвания в автомобила и цифрови точки за контакт, клиентите, които през днешния ден посещават сътрудниците на Audi, към този момент могат да се срещнат с образци за изцяло, цифровизирано потребителско пътешестване.

Концепцията за насочен към клиента личен състав е значим съставен елемент
В шоурумите самите чиновници са главен акцент на новата идея. Използвана от 2016 година, концепцията за личния състав на Audi Retail Experience се развива в сходство с изменящите се потребности на клиентите. В качеството си на продуктови експерти "експертите на Audi " в този момент получават нови умения, с цел да вдъхнат пристрастеност към технологиите и марката, да вземем за пример като дават на клиентите информация за услуги, свързани с електронната подвижност. По този метод всеки "Audi Expert " подсигурява, че клиентите могат да се насладят на самостоятелно преживяване при покупката.

*Източник: www.audi.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР