• Отборът на Ауди България в състав от сервизни експерти от

...
•	Отборът на Ауди България в състав от сервизни експерти от
Коментари Харесай

Отборът на Ауди България с първото място в рамките на международния конкурс на марката Audi Twin Cup 2022

• Отборът на Ауди България в състав от сервизни специалисти от екипа на Порше София Запад, завоюва първото място в надпреварата за знания в региона на технологиите в границите на интернационалния конкурс на марката Audi Twin Cup

Екипният дух и пристрастеността се срещат с ноу-хау и успеваемост: Победители в двете самостоятелни категории "Услуги " и "Технологии " са надлежно Словакия и България. Отборът на България, под директното управление на мениджъра сервиз на Порше София Запад, Димитър Благов и ръководителя на отдел следпродажбено обслужване към Порше България, Калоян Касабов е в състав от шест сервизни специалисти от продажбено-сервизния комплекс на марката в София.

Общо 20 национални тима се състезаваха в четири дисциплини за места на почетната стълбичка на спечелилите. Събитието бе предшествано от национални квалификационни кръгове, в които участваха 1759 тима от 24 страни в международен мащаб. Отборът победител в тазгодишното издание на Audi Twin Cup е "Matrix Northern Lights " от Канада. На надпреварата Audi отличава изключителни достижения в обслужването на клиенти. Второто място е за тима "The Dutch Lions " от Нидерландия. Трето място зае тимът "Fiersome " от Съединени американски щати.

За първи път след двегодишна пауза, породена от пандемията, насочените към практиката интернационалните финали още веднъж се организираха персонално, този път в границите на два дни в Audi Campus на летището в Мюнхен. Отборите изпробваха техническите си знания върху особено готови коли на мястото на тренировката. В цифрово подкрепени сесии финалистите демонстрираха качеството на своето ноу-хау при консултирането на клиенти.

"Бъдещето на следпродажбеното обслужване на Audi е електрическо, цифрово, стабилно и интелигентно. То ще остане решителен конструктивен детайл на рентабилността за нашите сервизни сътрудници и за нас в бъдеще. Следователно разширението на следпродажбеното обслужване е основен съставен елемент на корпоративната тактика на Audi "Vorsprung 2030 ". И ние ще ориентираме нашите сервизни сътрудници и ще ги обучим в сходство с това ", споделя Хорст Ханшур, началник на отдел "Развитие на бизнеса на дребно и обслужване на клиенти " в AUDI AG.

Освен практическите тествания - и за първи път на край на Audi Twin Cup, тимовете имаха опция да се видят от близко модерния свят на електрическата подвижност на Audi по време на тестово шофиране на моделите Audi RS e-tron GT, Audi Q4 e-tron и Audi A8 TFSI e.

След 26 години Audi Twin Cup ще бъде актуализирана през идната година. Докато до момента надпреварата беше непокътнато само за отдела за следпродажбено обслужване на Audi, скоро спортния терен ще бъде уголемен и ще включва всички чиновници свързани с директните продажби. "Независимо дали става въпрос за нови технологии или нови услуги, подразделението за следпродажбено обслужване на Audi обрисува целия цикъл, който споделяме с нашите клиенти. Следователно е напълно разумно да съвместим тези процеси в нашия конкурс с бизнес сферата на търговията ", споделя Бианка Халбиг, началник на отдел "Квалификация на марките/търговия на дребно/ " в централата на AUDI AG.

Александър Щегер, началник на отдел "Квалификация на артикули " в AUDI AG, прибавя: "Това пренасочване към двете бизнес области отразява съвършено света, с който нашите клиенти се срещат всекидневно в дилърските центрове на Audi по целия свят. Това е устременост към потребителя. “

Националните кръгове на надпреварата за новото издание на Audi Twin Cup към този момент започнаха. Победителят в новия формат на надпреварата ще бъде избран на идния интернационален край през лятото на 2023 година в кампуса на Audi в Мюнхен.

*Източник: www.audi.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР