• Изцяло новият Ford Tourneo Connect получи 5-звездна оценка за безопасност

...
•	Изцяло новият Ford Tourneo Connect получи 5-звездна оценка за безопасност
Коментари Харесай

Изцяло новият Ford Tourneo Connect се присъединява към 5-звездната гама на Ford, сертифицирана от Euro NCAP

• Изцяло новият Ford Tourneo Connect получи 5-звездна оценка за сигурност от самостоятелната организация Euro NCAP
• Многофункционалният автомобил записва оптимален резултат при страничeн краш-тест, a технологиите му в помощ на лидера го трансформират в осмия пътнически автомобил от настоящата гама на Ford с най-голям рейтинг за сигурност
• Производството на Tourneo Connect към този момент стартира. Просторната кабина e със седем места, с две варианти за дължина въз основата и серия от стилни равнища на съоръжение. Mоделът е разполагаем за поръчки с доставка от пролетта на т.г.

Изцяло новият многофункционален Ford Tourneo Connect е най-новият модел на Ford, който получи 5-звездна оценка за сигурност от Euro NCAP.

Максималният рейтинг е разгласен в миг, когато производството на Tourneo Connect към този момент е в ход. Функционалният адаптивен и необятен интериор със седем места, опцията за две гъвкави дължини въз основата и стилнатс серия модификации, включваща разновидностите Active, Titanium и Sport, са най-характерните белези на новия автомобил. Очаква се първите доставки към клиенти да стартират напролет на тази година.

Изцяло новият Ford Tourneo Connect получи следните оценки: 84% за отбрана на възрастни, 82% за отбрана на деца в купето и оптимални точки при странични краш-тестове.1 Независимата организация за сигурност на транспортните средства също по този начин посочи като основни функционалностите на технологиите в помощ на лидера на Tourneo Connect, в това число предизвестие за водача2, системата за поддържане на лентата2 и технологията за предотвратяване от конфликт посредством самостоятелно спиране2.

„ Клиентите на фамилни коли инстинктивно ценят сигурността и имаме вяра, че никой от тях не трябва да се замисля, дали неговият Ford обгрижва задоволително добре сигурността му “, сподели Стюарт Саутгейт, шеф Инженеринг за сигурност във Ford Европа. „ Изцяло усъвършенстваните функционалности в помощ на лидера на нашия нов Tourneo Connect са предопределени да оказват помощ на водачите, предотвратявайки или смекчавайки тежестта на произшествията и осигурявайки отбрана при положение на конфликт, тъй че фамилиите да могат умерено да се насладят на пътуванията си. “

Проектиран да обезпечава дейния метод на живот на клиенти, които по едно и също време обслужват и дребния си бизнес и фамилните си потребности с напълно новия Tourneo Connect, моделът предлага втори и трети ред седалки, които могат да падат напред, да се прекатурват или демонтират напълно, както и сгъваща се до плоска повърхнина предна пътническа седалка. Така се основава пространно товарно пространство за безвредно превозване на работно или спортно съоръжение с дължина до 3 метра.3

Усъвършенстваните нови цифрови технологии в купето включват 10-инчов централен екран за елементарен достъп до навигация, надзор върху аудио системата, климатичната апаратура и свързаността в купето, както и 10,25-инчово цифрово табло пред лидера, заместващо обичайните аналогови уреди.

За първи път клиентите на Tourneo Connect могат да изберат автоматизирана трансмисия, както с бензинови, по този начин и с дизелови мотори, а също по този начин и система за задвижване на четирите колела, налична с 2,0-литровия дизелов мотор EcoBlue.4

Tourneo Connect се причислява към останалите леки коли Ford с оптимални 5 звезди за сигурност от Euro NCAP: напълно електрическия Mustang Mach-E и електрифицираните Explorer Plug-In Hybrid, Kuga, Puma, Focus, Fiesta и Mondeo.

*Източник: www.ford.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР