• ID. Buzz Cargo1 се предлага от 99 950 лева (брутна

...
•	ID. Buzz Cargo1 се предлага от 99 950 лева (брутна
Коментари Харесай

Старт на предварителните продажби: ID. Buzz1 и ID. Buzz Cargo1 вече могат да се поръчат в търговската мрежа на Volkswagen Лекотоварни автомобили България


• ID. Buzz Cargo1 се предлага от 99 950 лв. (брутна каталожна цена България)
• Петместната версия ID. Buzz Pro1 се предлага от 114 405 лв. (брутна каталожна цена в България)
• Отлично общоприетоо съоръжение – предни LED светлини, инфотейнмънт система с 10-инчов екран в жанр таблет и акумулаторна батерия с чист потенциал 77 кВт
• Икономични електрически автомобили - по-ниски закрепени разноски с помощта на облекчената поддръжка


Предварителните продажби на новия ID. Buzz1 и на ID. Buzz Cargo1 в Германия в това число в България и на множеството европейски пазари стартират този петък, когато ще бъде задействан и конфигуратора на уеб страницата в интернет. Универсалният модел с нулеви излъчвания ще предложи напълно електрическа подвижност за фамилията, за свободното време, за бизнеса или в качеството си на фирмено транспортно средство за доставки и от 3 юни ще може да бъде поръчван в комерсиалната мрежа на Volkswagen Лекотоварни коли в България. ID. Buzz Cargo1 се предлага на брутна цена от 99 950 лв.. Брутната каталожна цена на петместния ID. Buzz Pro1 е 114 405 лв..

Започват предварителните продажби на новите ID. Buzz Pro ID. Buzz Cargo
С новите модели Volkswagen Лекотоварни коли предлага практично насочена електрическа подвижност за всички, които се нуждаят от повече пространство в своето фамилно и работно всекидневие. ID. Buzz и ID. Buzz Cargo не отделят местни излъчвания, оферират отлична съгласуваност и цифровизация, дават опция за непрекъсната безжична (ОТА) софтуерна актуализация и са извънредно икономични с помощта на своето високотехнологично електрическо задвижване. Петместният ID. Buzz1 ще дебютира на пазарите в Европа във високото равнище на съоръжение "Pro " и ще бъде съпроводен от лекотоварния ID. Buzz Cargo1 при формалната си пазарна премиера. И двата модела се оферират със общоприетоо съоръжение, включващо инфотейнмънт системи с цялостна информационна съгласуваност, мултифункционален волан, предни LED светлини, автоматизирана климатична апаратура, темпомат и системи за асистемция и предизвестие на лидера като „ Car2X “ и функционалност за спешно прекъсване „ Front Assist “ (стандартното съоръжение на ID. Buzz Pro включва и система за поддържане на лентата за придвижване „ Lane Assist “).

Покупката на електрически автомобил има висок капацитет за икономии и носи със себе си редица финансови преимущества, като да вземем за пример освобождение от налог върху транспортното средство, доста по-ниски енергийни разноски заради потреблението на електрическа енергия, по-лесна техническа поддръжка (отпада нуждата от промяна на масло да вземем за пример, а сервизните шпации са относително дълги). Към тези преимущества се прибавя и екологичната резистентност – няма друга конкурентна компания в Европа, която да предлага изцяло независима моделна линия от пътнически и лекотоварни коли с напълно електрическо задвижване в класа на Bulli.

Електрическо задвижване на основата на модулната градивна архитектура MEB – ID. Buzz ще означи пазарната си премиера, оборудван от Volkswagen Лекотоварни коли с най-голямата акумулаторна батерия, вграждана досега в моделното семейство ID. Литиево-йонната батерия с потенциал от 77 кВтч (82 кВтч бруто) зарежда електродвигател с мощ 150 кВт (204 к.с.) на задния мост, чиито въртящ миг от 310 Нм е разполагаем от момента на потеглянето. Разходът на електрическа енергия по стандарта WLTP е 20,6 кВтч/100 км (20,4 кВтч/100 км при Cargo), а самостоятелният пробег доближава 423 километра (425 км при Cargo). При потребление на правотокова бързозарядна станция с оптималната мощ до 170 кВт зареждането на батерията от 5% до 80% от потенциала лишава единствено към 30 минути.

Основните пазари в Европа – способността на ID. Buzz1 да се движи с нулеви местни излъчвания го прави великолепен избор за транспортно средство във всички градски региони на територията на Европа.

Стандартно съоръжение на ID. Buzz Pro

Системи за асистенция и комфорт. Стандартното съоръжение на ID. Buzz Pro1 включва цялостна гама модерни асистиращи системи. Водачите на новия модел могат постоянно да разчитат на поддръжката на следните функционалности - "Car2X " (предоставя информация за местни опасности и рискове като скрита зад завой опашка от запушване например), асистенция за отбягване на трудности на пътното платно (улеснява маневрите за заобикаляне на заплахата при внезапно спешно спиране), асистенция при завиване на кръстовище (предупреждава лидера и задейства спирачките при определяне на насрещно движещи се автомобили), помощник за спешно прекъсване "Front Assist " с функционалност за различаване на пешеходци и велосипедисти, самодейна система за отбрана на пасажерите (подготвя автомобила за обезпечаване на оптималната отбрана при евентуална заплаха от злополука – затваря прозорците и др.) и система "Lane Assist " за предизвестие при несъзнателно овакантяване на лентата за придвижване. Наред с всичко това, общоприетото съоръжение включва и функционалност за различаване на пътни знаци, а асистентът за паркиране със датчици в предната и задната част улеснява маневрирането в тесни пространства. Идеалният климат на борда се обезпечава от общоприетата климатична апаратура "Air Care Climatronic " с двузонов надзор на температурата, стационарен климатик и филтър с деен въглен.

Каросерия и ходова част. Част от външното общоприетоо съоръжение на ID. Buzz Pro1 са две странични плъзгащи се порти с доста леко задвижване, външни огледала с електрорегулиране, прегъване и отопление, тонирани стъкла на задните прозорци, чистачка на задното стъкло и 19-цолови алуминиеви джанти "Tilburg " с черно гланцово покритие. Моделът е оборудван с гуми Airstop с размер 235 начело и 255 откъм гърба. Част от общоприетото съоръжение са и предните LED светлини, както и осветлението на зоната към автомобила с прожекция на фирменото лого в региона на предните порти. Стандартното външно лаково покритие на ID. Buzz Pro1 е "Monosilver Metallic ".

Място на лидера и пасажера начело. Високата позиция на седалките, предните подлакътници (от вътрешната страна) и позицията на мултифункционалния волан (с контролиране във височина и дълбочина) отразяват емблематичното за Bulli чувство зад кормилото. Височината на предните седалки с тапицерии от изкуствена кожа за страничните опори и текстил за централната част може да се контролира съгласно самостоятелните желания. Централната част на тапицериите (при предните и външните задни седалки) е изпълнена в цвят „ Palladium “ в хармонична композиция със синтетичната кожа в по-тъмна тоналност "Soul " на външните повърхности. Многобройните отделения за движимости и поставки за питиета на ID. Buzz1 оферират обилие от място за дребните и по-големи предмети и улеснения в всекидневието.

Инфотейнмънт. Специалистите от Volkswagen Лекотоварни коли са оборудвали универсалния нов модел с цифрови показания на контролните уреди за лидера („ Digital Cockpit “ с 5,3-инчов диагонал на екрана) и инфотейнмънт система „ Ready 2 Discover “ с дигитален радиоапарат DAB+ и 10-инчов диагонал на сензорния екран, изпълнен в стила на свободно изравен таблет на арматурното табло. Функцията „ App-Connect “, включваща и безжичната „ App-Connect Wireless “ дава опция за комфортен достъп до огромно многообразие от смарт телефон приложения посредством Apple CarPlay или Android Auto. Разположението на всички екрани и контролни принадлежности е оптимално като ергономия и следва единна образна ос в полезрението на лидера. Вдясно от кормилото има два USB-C врата, а трети е вграден в облицовката на вратата на пасажера до лидера. Освен това ID. Buzz Pro е оборудван общоприетоо и с функционалност за безжично зареждане дружно със съответното поделение с индукционен панел за смарт телефон. Само един дребен образец за голямата обич и внимание към детайлите в дизайна и осъществяването на вътрешното пространство са релефните усмивки, надничащи зад вътрешните дръжки на вратите.

Задни места и багажно пространство. Вторият ред седалки дава опция за надлъжно контролиране в диапазон от 150 милиметра и прегъване в съответствие 1/3 към 2/3, като облегалките също могат да се сгъват поотделно и да се контролират по надолнище. Специалното внимание към детайла се демонстрира и в тази област под формата на дребни релефни изображения на силуета на ID. Buzz1 в пластмасовите облицовки на седалките. Зад задната седалка е ситуирано багажно поделение с потребен размер от 1121 литра (при натоварване до височината на включения в общоприетото съоръжение було на багажника). При сгъната задна седалка и потребление на целия разполагаем багажен размер, потенциалът нараства до впечатляващите 2205 литра. Практичен подробност е опцията дребните масички на гърбовете на облегалките на предните седалки да се отварят под друг ъгъл за оптимално улеснение при потребление на таблети, смарт телефони или за закуска. В страничните стени на багажното пространство са поместени преносими детайли за подсилване на товарите, които се фиксират с велкро към постелката на пода и дават опция покупките, другите такъми или куфарите да бъдат добре обезопасени и да не се плъзгат, обръщат и разместват.

Допълнително съоръжение на ID. Buzz Pro1

Индивидуализация единствено с няколко придвижвания. Различните комплекти в допълнение съоръжение дават опция за още по-ярко самостоятелно оформление на ID. Buzz. В допълнение към типичен детайли като сгъваемия теглич за прикачни товари (с електрически механизъм за освобождаване) и разнообразните комбинации от седем типа джанти и гуми (летни разновидности с размер 18, 19, 20 и 21 цола и зимни с размер 18 и 20 цола), това се реализира на първо място благодарение на разнообразните спомагателни пакети съоръжение, които улесняват и опростяват значително процеса на настройване на новия ID. Buzz Pro.

Пакет дизайн. Всичко стартира с пакета дизайн, който наред с голям брой други детайли, включва матричната система "IQ.LIGHT " на предните LED светлини, функционалността за динамично ръководство на дългите светлини "Dynamic Light Assist ", динамични светлини за завой, светлинна напречна лента сред фаровете и LED задни светлини с динамична функционалност на мигачите. Част от пакета дизайн са и педалите от неръждаема стомана със знаци "Play " (газ) и "Pause " (спирачка).

Пакети Open & Close. С помощта на двата разнообразни пакета Open & Close, функционалността на включената в общоприетото съоръжение система за пускане без ключ „ Keyless Start “ може да бъде разширена до тази на системата „ Keyless Advanced “ с достъп и пускане без ключ. Този пакет включва също осветени гнезда на дръжките на вратите (отвън), електрически механизъм за отваряне и затваряне на задния похлупак (включително ръководство посредством придвижване с крайник „ Easy Open “ и „ Easy Close “) и осветяване на зоната към задната част на автомобила. При избор на пакет Open & Close „ Plus “ към всичко това се прибавят и електрически механизми за отваряне и затваряне на страничните плъзгащи се порти.

Пакет асистенция „ Keyless Advanced “. Богатата по принцип гама от включени в общоприетото съоръжение асистиращи системи може да се разшири в допълнение с пакета асистенция "Keyless Advanced ". Той включва автоматизиран надзор на дистанцията „ ACC stop & go “ с ограничител на скоростта, видеокамера за маневри на заден ход „ Rear View “, помощник за паркиране „ Park Assist Plus “, осветени гнезда на дръжките на вратите извън и алармена система срещу кражба. Наименованието на пакета приказва единствено за себе си - вместо системата "Keyless Start " за пускане без ключ се употребява системата "Keyless Advanced ", която е разширена с опцията за достъп и заключване на автомобила без ключ.

Пакет асистенция „ Plus “ с „ Keyless Advanced “. Посредством версията "Plus " наличието на пакета асистенция се уголемява с включване на функционалността "Travel Assist " с опция за приемане на онлайн данни (полуавтоматизирано шофиране в целия скоростен диапазон), помощник за промяна на лентата "Side Assist ", запаметяваща функционалност на асистента за паркиране "Park Assist Plus " (позволява осъществяването на „ заложен развой на паркиране "), функционалност за следене на зоната към автомобила "Area View " и отопление на кормилото.

Единайсет цветови разновидността. Volkswagen Лекотоварни коли предлага ID. Buzz Pro в общоприетоо лаково покритие "Monosilver Metallic " и дава опция за спомагателен избор на 10 други цветови разновидността – едно общоприетоо лаково покритие ( "Candy White "), четири разновидността с металик резултат ( "Lime Yellow ", "Starlight Blue ", "Energetic Orange " и " Bay Leaf Green "), едно лаково покритие с перлен резултат ( "Deep Black ") и четири двуцветни осъществявания. Ако новият модел с нулеви излъчвания бъде поръчан в двуцветен вид, горната част на каросерията, включваща покрива и V-образния челен похлупак ще бъде лакирана в "Candy White ", а региона под присъщата линия по периферията на каросерията ще бъде оцветена в една от тоналностите с металик резултат - "Lime Yellow ", "Starlight Blue ", "Energetic Orange " или " Bay Leaf Green ".

Инфотейнмънт пакети. Интериорът на ID. Buzz също дава богати благоприятни условия за обзавеждане съгласно самостоятелните желания на клиента. Ярък образец в тази тенденция е инфотейнмънт пакета, чрез който оборудването се добавя от навигационната система „ Discover Pro “, функционалността за гласово ръководство и интерфейса за смарт телефон интеграция „ Comfort “, а оптималното озвучаване на купето се обезпечава от девет вместо от пет високоговорителя. На разположение е и инфотейнмънт пакет „ Plus “ с в допълнение разширена гама от функционалности и сензорен екран с диагонал дванадесет вместо 10 инча.

Пакети Comfort. Специалистите на Volkswagen Лекотоварни коли са създали за новия ID. Buzz1 неповторимата портативна централна подпора ID. Buzz Box, която се предлага в състава на пакета Comfort. Освен нея, той включва спомагателни USB-C гнезда за зареждане на задните места, отопление на кормилото, челното стъкло и седалките, автоматизирано затъмняващо се вътрешно огледало, датчик за дъжд и отопление на дюзите за измиване на челното стъкло. Съдържанието на пакета Comfort "Plus " добавя оборудването с Multiflexboard (гъвкав под на багажното пространство) и мрежа за фиксиране на движимостите в багажника. С помощта на практичния Multiflexboard и гърбовете на сгънатите задни седалки може да се образува безусловно равна товарна повърхнина до задния похлупак.

Интериорни пакети Style. Тези пакети в допълнение съоръжение дават опция за индивидуализация на цветовете и материалите във вътрешното пространство на новия модел. Всичко стартира с пакетът Interior Style, при който декоративните облицовки в купето могат да се поръчат в черно или в бяло. Същото важи и за новата обшивка от веган синтетична кожа на мултифункционалния волан с отопление. При пакетите Premium Interior Style централната част на тапицериите на седалките са изпълнени от текстилна материя, чиито десен подхожда на цвета на външното лаково покритие и декоративните акценти на арматурното табло и облицовките на вратите. Така да вземем за пример, интериорният цвят "X-Blue " се комбинира с външното лаково покритие в "Starlight Blue ", "Safran Orange " с "Energetic Orange ", "Jade Green " с "Day Leaf Green ", а "Lime Yellow " с едноименната външна тоналност. Във външните елементи на тапицериите на седалките се употребява синтеична кожа с високо наличие на рециклирани материали в светлия цвят “Mistral ”, а цялостната атмосфера в интериора може да се добави със стилни елементи като индиректното осветяване с опция за конфигурация в 30 цвята (стандартното съоръжение включва 10 цвята) и улеснения като подлакътниците от двете страни на предните седалки.

Интериорни пакети Style „ Plus “. При пакета Interior Style "Plus " оборудването се добавя от съвсем цялостни електрически настройки на предните удобни седалки, в това число функционалност за запаметяване на самостоятелните желания, регулируема пневматична лумбална опора и отопление на седалките.

Стандартно съоръжение на ID. Buzz Cargo

Системи за асистенция и комфорт. Новият ID. Buzz Cargo1 слиза от поточната линия като един от първите в света лекотоварни модели, предлагащи общоприетоо система за предизвестие за местни опасности и рискове „ Car2X “. Неизменна част от оборудването на модела е и асистента за спешно прекъсване "Front Assist " с функционалност за различаване на пешеходци и велосипедисти. Асистентът за паркиране със датчици в предната и задната част улеснява маневрирането в тесни пространства и при лекотоварната версия, а част от общоприетото съоръжение са също еднозоновата климатична апаратура „ Climatronic “ със стационарен климатик и филтър с деен въглен, както и централното заключване с функционалност за пускане без ключ „ Keyless Start “.

Каросерия и ходова част. За разлика от ID. Buzz Pro1, ID. Buzz Cargo1 се предлага общоприетоо с напълно затворена от страната на лидера каросерия. Сред другите отличителни характерности на лекотоварната версия е задна клапа с отопляване и чистачка на прозореца, а общоприетото съоръжение на модела включва предни LED светлини, външни огледала с електрорегулиране и отопление и тонираното в зелено термоизолационно стъкло. Подобно на ID. Buzz Pro, външните дръжки на вратите на лекотоварната версия са лакирани в главния цвят на каросерията. Електрическият модел с нулеви излъчвания се предлага общоприетоо с 18-цолови стоманени джанти и сребристи декоративни тасове (гуми с размер 235 начело и 255 отзад). Стандартното лаково покритие на ID. Buzz Cargo е „ Candy White ”.

Място на лидера и пасажера начело. Новият ID. Buzz Cargo1 се предлага общоприетоо с три предни места – до регулируемата по височина шофьорска седалка е ситуирана двуместна цяла седалка, а като в допълнение съоръжение се предлага и опция за единична седалка до лидера. Специалистите на Volkswagen Лекотоварни коли са проектирали вътрешната част на тапицериите от тъмна и здрава текстилна материя, а външните повърхности и гърбовете на облегалките са изпълнени от тъмна и издръжлива изкуствена кожа. Стабилната подова настилка в кабината на лидера също се отличава с изключителна износоустойчивост.

Инфотейнмънт. Подобно на ID. Buzz Pro1 и ID. Buzz Cargo1 е оборудван общоприетоо с инфотейнмънт система „ Ready 2 Discover “ с 10-инчов диагонал на сензорния екран и в немското осъществяване на модела – с дигитален радиоапарат DAB+. На борда на електрическия лекотоварен модел са и многофункционалната фронтална видеокамера за оптимизация на функционалностите на системата „ Front Assist “. Налице е също електрически контакт с 12 V, два USB-C интерфейса и още две USB-C гнезда за зареждане на смарт телефони и други мобилни устройства като таблети и преносими компютри. Като в допълнение съоръжение се предлага поделение с апостериорен панел за безжично зареждане на смарт телефон и интерфейс за интеграция на мобилен телефон.

Товарно пространство. Новият ID. Buzz Cargo1 е оборудван общоприетоо с неподвижна бариера на товарното поделение зад седалките. Полезният товарен размер възлиза на 3,9 м3 и предлага задоволително пространство за транспорт на два европалета, които могат да се поместят и напречно сред вътрешните арки на калниците. Максималната дължина на товарното пространство на равнището на пода е 2,20 метра, оптималната товарна широчина е 1,73 метра, а оптималният потребен товар на ID. Buzz Cargo1 е 650 кг. Товарът може да бъде укрепен благодарение на шестте халки, инсталирани на постоянния под, както и чрез в допълнение предлаганите фиксиращи релси в страничните стени. Моделът се доставя общоприетоо с под от брезов фурнир с дебелина 5 милиметра, върху който е залепено гумирано подово покритие с дебелина 15,5 милиметра и релефна повърхнина (PP полимер вид пчелна пита).

Допълнително съоръжение на ID. Buzz Cargo1

Отделни детайли и пакети. Потребителите на фирмени лекотоварни коли имат разнообразни условия от частните клиенти във връзка с конфигурацията. Затова експертите на Volkswagen Лекотоварни коли са основали три специфични пакета съоръжение за ID. Buzz Cargo1 – „ Всичко на разположение ”, „ Всичко под око ” и „ Асистиращи системи на лидера ”. Освен това разполагаем са и самостоятелни детайли от оборудването, с които клиентът може да приспособи лекотоварния електрически автомобил оптимално тъкмо към своите характерни потребности, цели и условия.

Всичко на разположение. Този пакет включва системата „ Keyless Advanced “ (автоматично централно заключване), алармена система срещу кражба за кабината и осветени гнезда на външните дръжки на вратите. Освен него се предлага и пакетът „ Всичко на разположение ” „ Plus “, който уголемява гамата с електрически механизъм за отваряне и затваряне на задния похлупак и функционалности „ Easy Open “ и „ Easy Close “ (отваряне и затваряне единствено с придвижване на крака).

Асистиращи системи на лидера. В първото равнище на разширение на този пакет, експертите на Volkswagen Лекотоварни коли са присъединили системата „ Travel Assist “ (подпомага лидера в ръководството на автомобила в надлъжна (ускорение и спиране) и напречна (управление) посока), дружно с „ Lane Assist “ (функция за предизвестие при несъзнателно овакантяване на лентата за движение) и „ Emergency Assist “ (асистент при незабавни случаи), системата за автоматизиран надзор на дистанцията „ ACC stop & go “ с ограничител на скоростта и мултифункционален волан, който в този случай е облицован с веган синтетична кожа. На разположение е и пакетът асистиращи системи на лидера „ Plus “, който включва видеокамерата за следене на маневрите на заден ход „ Rear View “, електросгъваеми външни огледала с функционалност за навеждане на дясното огледало при паркиране, система „ Side Assist “ за асистенция на лидера при промяна на лентата за придвижване и осветяване на зоната към автомобила с прожекция на фирменото лого. В този случай оборудването на ID. Buzz Cargo1 се добавя и от корпуси на външните огледала в гланцово черно и лакирани в главния цвят на каросерията външни дръжки на вратите.

Всичко под око. Видимостта обратно се усъвършенства доста от пакета "Всичко под око ", който включва видеокамерата за следене на маневрите на заден ход "Rear View ", сгъваемите и електрорегулируеми външни огледала (с гланцово черни корпуси) с функционалност за навеждане на дясното огледало при паркиране и асистенция на лидера при промяна на лентата за придвижване "Side Assist ". Освен това този пакет на ID. Buzz Cargo1 идва с осветяване на зоната към автомобила с прожекция на фирменото лого и външни дръжки на вратите, лакирани в главния цвят на каросерията.

Отделни детайли (избрани примери): С помощта на самостоятелни детайли от спомагателното съоръжение ID. Buzz Cargo може да отговори оптимално навръх характерните потребности, цели и условия на съответното приложение. Така да вземем за пример, товарното пространство може да се оборудва в допълнение с повсеместен под с надлъжни релси за подсилване на товарите, спомагателни релси за страничните стени и за преградната стена към кабината, прозорец на преградната стена, както и с вид на преградната стена с проходен похлупак в подовата част, който дава опция за транспорт на изключително дълги товари. Сред спомагателните функционалности при Сargo версията са портативната централна подпора ID. Buzz Box Cargo, сгъваемия теглич за прикачни товари (с електрически механизъм за освобождаване) и електрическия контакт с 230V в конзолата на седалката до лидера.

Допълнително и поотделно могат да бъдат поръчани и алармена система за кабината срещу кражба, матрична LED система на предните светлини "IQ.LIGHT ", автоматизирано ръководство на дългите светлини "Light Assist ", помощник при внезапни маневри за отбягване на трудности на платното, помощник при завиване на кръстовища, функционалност за различаване на пътни знаци, система „ Park Assist Plus “ с функционалност за запаметяване (автоматично паркиране), външно осветяване в зоната на задната част, 19 и 20-цолови алуминиеви джанти, навигационна система Discover Pro, система App-Connect в това число App-Connect Wireless и подлакътници за версията с две самостоятелни седалки.

Единайсет цветови разновидността. Новият ID. Buzz Cargo1 се предлага със общоприетоо лаково покритие "Candy White ", а като спомагателни разновидности се оферират още шест разнообразни разцветки - пет с металик резултат („ Monosilver Metallic “, "Lime Yellow ", "Starlight Blue ", "Energetic Orange " и "Bay Leaf Green ") и едно лаково покритие с перлен резултат ( "Deep Black "). На по-късен стадий ID. Buzz Cargo1 също ще се предлага и в четирите двуцветни осъществявания. В този случай горната част на каросерията, включваща покрива и V-образния челен похлупак ще бъде лакирана в "Candy White ", а долните повърхности ще бъдат оцветени в една от тоналностите с металик резултат - "Lime Yellow ", "Starlight Blue ", "Energetic Orange " или "Bay Leaf Green "

1. ID. Buzz Cargo: смесен разход на електрическа енергия в кВтч/100 км: 22,2 - 20,4 (WLTP); комбинирани излъчвания на CО2 в г/км: 0; клас на енергийна успеваемост: A+++.
1. ID. Buzz Pro: смесен разход на електрическа енергия в кВтч/100 км: 18,9 (NEDC); 21,7 - 20,6 (WLTP); комбинирани излъчвания на CО2 в г/км: 0; клас на енергийна успеваемост: A+++

*Източник: www.vw-lekotovarni.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР