•Honda Civic e:HEV е най-новият продукт на Honda, наредил се

...
•Honda Civic e:HEV е най-новият продукт на Honda, наредил се
Коментари Харесай

НОВИЯТ HONDA CIVIC e:HEV ВЪВ ФИНАЛНАТА ШЕСТИЦА НА AUTOBEST 2023

•Honda Civic e:HEV е най-новият артикул на Honda, наредил се измежду финалистите на състезанието AUTOBEST 2023 в категорията „ Най-добър европейски автомобил за покупка “ (Best Buy Car of Europe)
•Новият, предлаган единствено с хибридно задвижване Civic, притегля с лесното си ръководство и бързата си реакция, както и със завладяващите си индикатори
•Поредното самопризнание отразява уговорката на Honda да основава модерни артикули с безкомпромисно качество, които да улесняват всекидневието на клиентите

Новото потомство на хибридния Civic e:HEV стана следващият артикул на Honda, класиран във финалната шестица на влиятелния конкурс AUTOBEST 2023 в категория „ Най-добър за покупка европейски автомобил “ (Best Buy Car of Europe). Предлаганият единствено с хибридно задвижване фамилен модел бе пуснат на пазара по-рано тази година и е последният стадий от проекта на Honda за 100-процентова електрификация на водещите модели от европейската гама на марката до края на 2022 година

За четвърти път модел на Honda бива номиниран като финалист в AUTOBEST и за втори това е точно Civic. Сред предходните отличили се коли от марката се подреждат HR-V през 2016 година, Civic през 2018 година и Jazz през 2021 година В журито на състезанието AUTOBEST (autobest.org) вземат участие 31 от най-влиятелните публицисти в Европа, измежду които и българинът Леонид Селиктар от организация auto-press.net, даже почетният президент е сънародникът ни Илия Селиктар от същата медия.

Civic e:HEV завоюва утвърждението на критиците, ставайки нов пример на актуалния авто дизайн, с високотехнологичната си електрическа подвижност и отличната си динамичност, съобразена с опазването на околната среда. Новото потомство на модела обезпечава изключителна лекост при шофиране и незабавна реакция, както водещи равнища в класа си във връзка с вътрешното пространство, комфорта и практичността.

Системата e:HEV е нова, усъвършенствана разработка за Civic и е проектирана, с цел да обезпечи оптималната приятност от шофирането. Състои се от два високоенергийни електромотора, 2,0-литров бензинов мотор с вътрешно горене с непосредствено впръскване и по цикъл на Atkinson, литиевойонна батерия и най-новата автоматизирана трансмисия на Honda. Всички тези елементи действат в безспорен синхрон, с цел да обезпечат изключителна изгодност, наред със завладяващи, даже пристрастяващи динамичност и ускоряване.

Интериорът на Civic e:HEV е основан с извънредно деликатен избор на цветовете, материите и чувството при досег, с цел да получи крайният консуматор чувство за първокачествен разкош при потреблението на автомобила. Всички тези качества са допълнени от редица интуитивни технологии и варианти за съгласуваност, които с лекост вкарват всичко от всекидневието на клиентите в автомобила.

11-то потомство на Civic предлага извънредно високи равнища на отбрана при удар. Високоякостното шаси е съчетано с пакета от системи за сигурност и асистенти за водача, обединени под името Honda SENSING, 11 въздушни възглавници и съгласуемост с детските защитни седалки i-Size и Isofix.

*Източник: www.honda.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР