• Надграждайки силното си наследство, марката Firestone предлага достъпна лятна

...
• Надграждайки силното си наследство, марката Firestone предлага достъпна лятна
Коментари Харесай

Новата Firestone Firehawk Sport осигурява мощност и качество, на които спортните шофьори могат да разчитат

• Надграждайки мощното си завещание, марката Firestone предлага налична лятна гума с висока продуктивност - новата Firehawk Sport.
• Шофьорите ще могат да се възползват от извънредно преживяване при шофиране, с внезапна реакция на кормилното ръководство, извънредно сцепление при мокри условия и чудесно прекъсване на суха настилка1.
• Firestone Firehawk Sport е проектирана да отговори на упованията и потребностите на спортните водачи, позволявайки им да преоткрият тръпката от шофирането.

Firehawk Sport е най-новата високопроизводителна лятна гума на Firestone за водачи, които желаят да имат надзор когато и да е. Новата гума разрешава прецизна реакция на кормилното ръководство, извънредно сцепление при мокри условия и чудесно прекъсване на суха настилка1.

Марката Firestone постоянно е била свързвана с отлична стойност и е добре известна със своята композиция от отлични благоприятни условия за шофиране и надеждност. Основана преди повече от век, марката от дълго време е пренесла своята философия и пионерски дух по пътищата и спортните писти. Надграждайки мощното си завещание, най-новото допълнение към гамата Firestone, Firehawk Sport, е проектирана с упованията и потребностите на запалянковците на шофирането.

Разработена и създадена в Европа, новата гума предлага великолепно ръководство и надеждно сцепление на цялата повърхнина при всевъзможни условия и е идеалният избор за водачи, които желаят да преоткрият тръпката от шофирането. За всеки състезателен водач – от водача на дълги дистанции до автомобилния маниак – Firestone Firehawk Sport покрива редица характерности на лидера, като в никакъв случай не прави компромис с сигурността или достъпността.

Авангардна продуктивност, „ оживена “ от нов дизайн

Firestone Firehawk Sport разрешава прецизна реакция на кормилното ръководство, осигурявайки надзор над автомобила и позволявайки високи скорости при завиване. Това става допустимо с помощта на спортния профил на гумата, асиметричните ъгли на стените и виртуалната оптимизация на контактното леке, като всичко това дава спомагателна убеденост при шофиране.

Новата гума също по този начин обезпечава изключителна управляемост и сцепление при мокри условия, постигайки клас А на етикета на Европейски Съюз за сцепление с мокра настилка. Зад това показване се крие усъвършенствано систематизиране на ребрата и каналите, изменчив профил на ребрата и новаторска технология за разбъркване, употребявани в съставния дизайн.

В съпоставяне със своя предходник - Firehawk SZ90mu, Firestone Firehawk Sport също по този начин дава на водачите чудесно прекъсване на суха повърхнина с 9% по-къс спирачен път1. Спортният профил на гумата също печели от това, като в същото време се поддържа от усъвършенстваната дълбочина на ламелите и дълбочината на протектора.

Гумата, която продължава ненадминатото завещание на Firestone

От януари 2023 година нататък новата Firestone Firehawk Sport ще се предлага в 36 размера от 18 ” до 20 ”, с цел да покрие необятна гама от ежедневни транспортни средства и спортни коли. Предимствата ѝ са насочени освен към огромен набор от транспортни средства за всички спортни водачи, само че и към обичайни и електрически транспортни средства.

„ Firestone Firehawk Sport е гума, която дефинира марката Firestone “, споделя Стивън Де Бок, вицепрезидент на Consumer Replacement и OE в Bridgestone EMIA. „ Тя въплъщава надеждността и гаранцията за качество, с които марката Firestone е известна повече от 100 години – като в същото време остава на налична цена. Но това е и гума, която ще възроди пристрастеността към шофирането на нашите клиенти или ще я изведе на идващото равнище. “

„ Това е гума, която дава висока продуктивност, като максимизира резултатите ви, и ви оказва помощ да усетите силата сред кормилото и пътя, като в същото време ви подсигурява, че имате надзор когато и да е. ”

*Източник: Firestone
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР