• Жил Видал става член на DESIGNBEST Hall of Fame •

...
• Жил Видал става член на DESIGNBEST Hall of Fame
•
Коментари Харесай

Европейското жури AUTOBEST обяви финалистите в конкурса BEST BUY CAR OF EUROPE 2024

• Жил Видал става член на DESIGNBEST Hall of Fame
• Дени Ле Вот се причислява към MANBEST 2024 Hall of Fame
• Porsche е определена за COMPANYBEST 2024

BYD DOLPHIN, FIAT 600e, HYUNDAI KONA и JEEP AVENGER са финалистите за премията AUTOBEST 2024. Тези коли ще се състезават за премията Best Buy Car of Europe през 2024.

Журито от 31 индивида от 31 страни ще направи финалната си оценка и ще даде своя глас през идващите няколко седмици, а спечелилият в 23-тото издание на AUTOBEST ще бъде разгласен в средата на декември. Междувременно, всеки един от четирите производителя може да употребява новото лого на финалистите в своите информационни и промоционални акции.

След сполучливата организация на събитието през последните три години, журито още веднъж ще посети Тийсдорф, Австрия, на 21 и 22 ноември за финалния тест на колите. Полигонът Fahrtechnik, ръководен от Австрийския авто клуб (OEAMTC), получи интернационално самопризнание за тестване на транспортни средства и образование на водачи в доста области. С Тийсдорф, ситуиран наоколо до летище Виена, AUTOBEST откри партньорство за осъществяване на повсеместен пакет от проби, с цел да изследва цялостния капацитет на финалистите.

Журито гласоподава за Porsche като победител и притежател на премията COMPANYBEST 2024.
Германският премиум производител излезе мощен от годините на пандемията, като показа оборот от 37.6 милиарда евро, като за 2022 година нарастване е 13.6%. Печалбата и доставките на автомобили– 310 000, също се усилиха доста. 2023 година стартира още по-впечатляващо за основаната в Щутгарт компания със обилни облаги в приходите от продажби, оперативната облага и доставките през първите шест месеца. Една година след IPO-то си, Porsche е в по-добро положение от когато и да било. Porsche също по този начин върви по график в разширението на гамата си от електрически транспортни средства, като Macan и 718 ще последват Taycan в близко бъдеще. Всички тези обстоятелства убедиха журито на AUTOBEST да присъди премията COMPANYBEST на Porsche.

Дени Ле Вот, изпълнителен вицепрезидент и изпълнителен шеф на марката Dacia е най-новия член на MANBEST 2024 Hall of Fame
Дени е изпълнителен шеф в Renault Group със мощна професионална експертиза. След поемането на лидерската позиция в Dacia, Ле Вот трансформира компанията в една от най-хубавите автомобилни марки в света, разкривайки големия й капацитет. Нови модели, като Bigster, или дръзки нови планове, като присъединяване в Рали Дакар, показват тактики, които да създадат Dacia освен в доста сполучлива, само че и доста мечтана и готина кола за владеене. Във всичко това, Дени беше от основно значение.

Най-новият член на DESIGNBEST 2023 Hall of Fame е Жил Видал, вицепрезидент на подразделението Дизайн на Renault Group
До момента, кариерата му покрива три десетилетия, в това число в Citroen, Peugeot и Renault, където е актуалният вицепрезидент по дизайна. Жил оформи някои от най-успешните модели на европейския пазар, като в това време сътвори голям брой запаметяващи се и впечатляващи концептуални коли.

Членовете на журито на AUTOBEST съставляват 31+1 европейски страни (Русия към този момент остава отстранена) – най-голямото без значение автомобилно жури в Европа и в света по брой на показани страни. Журито на AUTOBEST обръща огромно внимание на напъните на автомобилната промишленост. Инвестициите, новите благоприятни условия за работа в автомобилния бранш, фондовете за екологични коли и технологии, поддръжката за разнообразни райони на Европа са деликатно тествани от журито. Новите технологии в автомобила и свързаността също се следят извънредно съществено.

Обявяваме общо осем награди за тези достижения, като през идващите седмици AUTOBEST ще заяви спечелилите в категориите ECOBEST, SAFETYBEST, SMARTBEST, SPORTBEST и TECHNOBEST.

23-тото издание на церемонията AUTOBEST Awards Gala ще се организира в Люксембург през 2024 година, като точната дата ще бъде оповестена в допълнение.

По-рано тази година 22-тото издание на AUTOBEST Awards Gala се организира на 11 май в Ротердам, Холандия, на влиятелната историческа локация В продължение на две десетилетия AUTOBEST Gala Awards се трансфораха в основното събитие в автомобилния календар, с артистично наличие от международна класа и неповторим Голям край за премията .
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР