• Goodyear UltraGrip 9+ и Dunlop Winter Response 2 -

...
• Goodyear UltraGrip 9+ и Dunlop Winter Response 2 -
Коментари Харесай

Goodyear и Dunlop са водещи в тестовете на зимните гуми на ADAC

• Goodyear UltraGrip 9+ и Dunlop Winter Response 2 - взаимни спечелили в теста за 15 ” гуми
•Топ позиция в теста на 17 ” гуми
• Марките на Goodyear заемат четири от седемте най-хубави тестови позиции

ADAC, TCS и ÖAMTC разгласиха своите годишни проби за зимни гуми надлежно на немския, швейцарския и австрийския пазар, като присъдиха на Goodyear и Dunlop общото първо място в тест с 16 марки гуми. Тестът съпоставя гумите по седемнадесет взискателни критерия. Тази година, пробата се концентрира върху известния размер 195/65R15, който е инсталиран на един от най-продаваните фамилни коли като Volkswagen Golf.

Goodyear UltraGrip 9+ беше оценена от тест-пилоти като доста уравновесена гума, която е добра на сухи и мокри пътища, както и на сняг. Тя също по този начин отбелязва впечатляващи резултати във връзка с износването и разхода на гориво, както и заема първо място в изпита за шофиране на лед. UltraGrip 9+ има две нововъведения на Goodyear, които способстваха за този печеливш резултат. Технологията Mileage Plus пази гумата при неравни пътища, с цел да обезпечи по-добро показване при пробега, а технологията Winter Grip й обезпечава извънредно сцепление на сняг и лед.

За Dunlop, най-хубавият резултат за Winter Response 2 е повтаряне на успеха в теста от същата обява през 2018 година Тест - водачите още веднъж означават доста мощно показване на гумата на изсъхнало, мокро, сняг и заледени повърхности. Този резултат се подкрепя от характерно разположените под ъгъл ламели на раменните блокове на гумата. Това разрешава на Dunlop Winter Response 2 да ръководи центробежните сили, с цел да обезпечи по-добро сцепление на сняг и лед в завой.

Най-добри резултати в теста за високопроизводителни зимни гуми
Същата обява тества и гуми 225/50R17, инсталирани на доста по-големи коли като Volvo V60, Skoda Octavia, BMW 3 Series и Mercedes C Class. В този размер Dunlop Winter Sport 5 завоюва общата най-висока оценка. Goodyear UltraGrip Performance+ също беше една от единствено трите гуми, които получиха най-хубава оценка от тестерите.

Dunlop WinterSport 5 беше най-добре представящата се гума на сняг, като Goodyear UltraGrip Performance+ беше оценена като доста уравновесена гума при всевъзможни условия.

„ Заемането на четири от седемте челни позиции в една от най-уважаваните издания за проби в промишлеността е удостоверение за технологията в най-новите гуми в портфолиото на марката Goodyear “, сподели Лоран Колантонио, районен софтуерен шеф за EMEA в Goodyear. „ Иновации като Winter Grip Technology резервираха UltraGrip 9+ и Performance+ на Goodyear на върха в бранша, в който фамилията UltraGrip печели от десетилетия. Тъй като Dunlop Winter Response 2 и Winter Sport 5 имат най-голям резултат в своите браншове, ние се гордеем с обсега и опциите на нашето портфолио от зимни гуми. ”

Относно Goodyear
Goodyear е една от най-големите компании за гуми в света. В нея работят към 62 000 души и създава своите артикули в 46 уреди в 21 страни по света. Двата й иновационни центъра в Акрон, Охайо, и Колмар-Берг, Люксембург, се стремят да създават най-съвременни артикули и услуги, които дефинират технологиите и стандартите за продуктивност в промишлеността.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР