• DS Automobiles, като бранд тясно свързан с модата и

...
• DS Automobiles, като бранд тясно свързан с модата и
Коментари Харесай

DS AUTOMOBILES СЪС СПЕЦИАЛНА НАГРАДА ЗА ЗАВЛАДЯВАЩ АВТОМОБИЛЕН ДИЗАЙН НА CODE FASHION AWARDS 2023

• DS Automobiles, като бранд тясно обвързван с модата и непрекъснат сътрудник на PFW и Федерация за висша мода (Fédération de la Haute Couture et de la Mode), напълно естествено, от лансирането си в България, си партнира с единствената фешън телевизия у нас - Code Fashion TV - и е част от най-значимите фешън събития.
• На блестяща гала за 5-та поредна година Code Fashion TV връчи влиятелните си награди Code Fashion Awards 2023
• На стилната гала с дрескод „ Черно и диаманти “ DS Automobiles получи специфична премия в нова за тази година категория – Завладяващ авто дизайн 2022.

Петото юбилейно издание на Code Fashion Awards, което се организира в столичен хотел, събра огромните имена на българския фешън бизнес, доста инфлуенсъри и трендсетъри, а DS Automobiles за поредна година партнира на медията.

Подстъпа към събитието, по който гостите минаха, беше осветлен блестящо от DS MATRIX LED VISION фаровете на шест автомобила DS4, най-новият модел в гамата на авангардния бранд. Автомобилите се вписаха естествено и хармонично в цялостната идея на събитието със своя изтънчен и харизматичен дизайн, въодушевен от концепцията DS AERO SPORT LOUNGE.

Изненада и самобитна премиера за България на снощната гала направи и новият DS 7. Впечатляващият автомобил притегли не по-малко възхитени погледи от моделите, дефилиращи на подиума. Характерът на новия DS 7 е построен върху забележителните промени в оформлението на предната и задната част. Все по този начин грациозен, новият DS 7 носи повече динамичност с по-категорични и по-добре изразени като конструкция линии, следвайки подчертаната естетика и еднородност в дизайна. Дизайнът е допълнен с отчетливи очертания и блестящ със светлините на DS PIXEL LED VISION 3.0 и DS LIGHT VEIL.

Специална премия за Завладяващ авто дизайн беше връчена персонално от госпожа Мария Бонева и е нова категория за Code Fashion Awards. Наградата е самопризнание както за интериора, по този начин и за екстериора на цялата гама на френската марка и за следващ път е оценка за страхотния екип на DS DESIGN STUDIO PARIS. Дизайнерите в Париж с всеки идващ модел надграждат и предефинират „ изкуството на пътуването “, стъпвайки на най-хубавото от френския опит и обичаи.

Наградата е извънредно скъпа, тъй като въпреки че марката е неотдавна на българския пазар, тя е докоснала прочувствено ценителите на хубостта и изяществото, с изключение на тези, които търсят висока технологичност, динамичност и мощ в един автомобил.

*Източник: dsautomobiles.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР