* ​Прибраният на топло кмет на Северен Ральо Ралев, който

...
* ​Прибраният на топло кмет на Северен Ральо Ралев, който
Коментари Харесай

Парите на райкметовете: Вижте кой, как се облажи

* ​Прибраният на топло кмет на „ Северен " Ральо Ралев, който сега е в ареста с обвинявания за рушвет, е взел 18 000 лв. обезщетение по автомобилна застраховка през предходната година. В имотната му декларация не е упоменато дали става въпрос за " Гражданска отговорност " или " Каско ". Обезщетението обаче надминава по мярка 12-те му месечни заплати, които са малко над 16 000 лв..

Други промени в имотното положение на Ралев няма. На негово име има апартамент в Пловдив, платен през 2013 година, и имот, спазарен още през 2005 година Движимото имущество се показва в две коли - предисторически Фолксваген Голф и Ягуар Сувереин. От 2013 година Ральо Ралев обслужва и ипотечен заем.

* Димитър Колев, кметът на регион " Западен ", е заявил мотоциклет Ямаха Страйкър. Той обаче не е закупен през предходната година, посочи районният кмет.

* Борислав Инчев, кметът на " Южен ", има акции в сдружения със специфична капиталова цел и договорни фондове. Разполага и с четири сметки със спестявания, като най-голямата е с 182 хиляди лв..

* Кметът на регион " Централен " Георги Стаменов има имотна договорка през 2018 година Той е придобил апартамент и имот на ул. „ Захари Стоянов " в Пловдив. Финансирал е покупката с заем, а част от парите са пристигнали под формата на подаяние от родственици.

* Николай Чунчуков, кметът на " Източен ", е придобил остаряло МПС - Фиат за 4000 лв.. Отървал се е от Рено, което явно не е било в доста положително положение, тъй като от продажбата е взел едвам 700 лв..

* Костадин Димитров, кметът на " Тракия ", на два пъти е пътувал зад граница за сметка на Община Пловдив. Единия път е отскочил до Турция, а втория - до Албания. Разходите по пътуването му са скромни - към 600 лв..
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР