Звуци от откоси на автомат се носят по улиците на

...
Звуци от откоси на автомат се носят по улиците на
Коментари Харесай

Изстрели в Каракас - близо до авиобаза

Звуци от откоси на автомат се носят по улиците на Каракас, където във вторник обстановката се изостри внезапно, откакто група военнослужещи мина на страната на водача на опозицията Хуан Гуайдо, оповестява във вторник телевизионният канал Caracol, предава ТАСС, представени от " Фокус ".
Стрелбата се е случила в покрайнините на авиобазата Франсиско Миранда, където по-рано бе записан оповестения във вторник видеоклип, на който водачът на венецуелската съпротива Хуан Гуайдо се обърна към военните в страната с апел да излязат на улицата, с цел да „ сложат завършек на узурпацията “ на президента Николас Мадуро. На видеото дружно с Гуайдо се виждат група военни и водачът на опозиционната партия „ Народна воля “ Леополдо Лопес, който сега е под домакински арест.
Телевизионният канал предава директно от мястото на събитието. По-рано медиите оповестиха, че при неизяснени условия един човек е ранен близо до военния обект.
Веднага след обявата на клипа на Гуайдо, министърът на защитата на Венецуела Владимир Падрино Лопес осведоми, че въоръжените сили на страната резервират твърдата си честност към Конституцията и законния президент Мадуро.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР