Звучи прозаично, но вагина с вагина не си приличат. Макар

...
Звучи прозаично, но вагина с вагина не си приличат. Макар
Коментари Харесай

Типове вагина от мъжка гледна точка

Звучи прозаично, само че вагина с вагина не си наподобяват. Макар и този орган да е наш, нямаме концепция, че мъжете типизират половите ни органи освен като „ прекомерно широка” или „ прекомерно тясна”. Истината е, че те също има какво да кажат за нашата женственост, както и ние имаме мнение за техните пениси.

Кокалеста вагина
Този вид вагина е по-тясна и по-кокалеста от множеството си посестрими. Това обаче способства повече за крайното наслаждение.
Мъжката позиция: Въпреки че постоянно води до популярен секс, от време на време тази конструкция може да аргументи дискомфорт на нервите в региона на тази.

"Устата " вагина
Да го кажем по този начин – това си е плюс за нас. По-пълните срамни устни на процедура си крещят за внимание с уста.
Мъжката позиция: За благополучие господата са съгласни. Освен това настояват, че тези вагини са по-меки от останалите, доста гостоприемни и лесни за навлизане.

Вагина специалист
Вие сте много опитна и вагината не се срами от това. Дори и да сте навъртели повече полови километри, това не я уголемява. Истината е, че вагината се уголемява, когато сме възбудени.
Мъжката позиция: Мъжете настояват, че харесват по-лесното навлизане. Истината е, че умират от боязън да не би техният размер да е непълен за вас и това да поожули малко егото им.

Девствена вагина
Тя е толкоз стегната, че даже стените й се затварят.
Мъжката позиция: Ако сте притежателка на такава, да знаете, че това е един от обичаните типове вагина за мъжете. Не единствено че дава свръхосезаемост, само че и подарява господата с спомагателни сантиметри самочувствие. При такава вагина те няма потребност да се тревожат дали са задоволително пораснали под кръста.

Ку-ку вагина
Да не забравяме, че имаме един другар, който прави вълшебства за удоволствието ни. Понякога е добре, че клиторът се подава като часовник кукувица, та да стигнем до плътска кулминационна точка.
Мъжката позиция: Закачливият клитор е изключително уважаван от мъжките човеци. Те обичат да следят по какъв начин се гърчим от кеф, усетили клиторния ни оргазъм. Кара ги да се усещат движимости в занаята на любовта.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР