Звучи ми доста окултично. В крайна сметка православната църква има

...
Звучи ми доста окултично. В крайна сметка православната църква има
Коментари Харесай

Митрополит за 91 псалм на сградата с апартамента на Цветанов: Звучи ми доста окултично

Звучи ми много окултично. В последна сметка православната черква има процедура на освещаване на нов дом, тъй че едно просто вграждане на надпис го обезсмисля. Бих споделил, че това по-скоро е един маркетингов способ. Това съобщи западно и средноевропейският митрополит Антоний в коментар по отношение на прословутия към този момент 91-ви псалм, вграден в Къщата на буквите, която стана изключително известна поради абсурда " Апартаментгейт ".
Припомняме, че в обясненията си за договорката за жилището на Цветанов, арх. Весела Мирянова, един от притежателите на компания " Артекс ", сподели пред Нова телевизия, че вторият човек в ГЕРБ оценил архитектурата на Къщата на буквите и поради „ тази мощна енергийна отбрана на постройката, с вградения 91-ви псалм. На постройката е написано " Реша ли да направя положително, няма мощ, която да ми противодейства ".
Според митрополита, енергийната отбрана е нашата молитва, а всичко останало са спекулации, метод за привличане на клиенти. Той обърна внимание на „ незадоволителната просветеност” на вярващите и акцентира, че Българската православна черква (БПЦ) се пробва да образова миряните.
Нямам визия от кое място са го взели, разяснява още свещеникът на въпрос на Нова телевизия, че въпросният текст в действителност не е прецизен по този начин, както е в Библията.
Същевременно евродепутатът и зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки съобщи, че в случай че бъде потвърдено, че някой си е разрешил да се възползва от своето политическо състояние за пробутване на закони за персонална полза, той би трябвало да бъде преследван от закона. " Какво ще реши да направи господин Цветанов – следва да забележим ", добави Джамбазки. Той сподели и, че в този момент уравнението ще е доста комплицирано, само че е нереално да се твърди, че един човек е кадърен да провежда избори. " Когато си в изборна позиция, не е време да осъществяваш сполучливи имотни покупко-продажби. Когато почнеш да демонстрираш имотно положение, нещо може би не е наред. Някакси това е една мотика, която се оказва настъпена за повторно ", дълбокосмислен беше Джамбазки.
Евродепутатът застъпи и мнението, че " Обединени патриоти " би трябвало да отидат на евроизборите дружно и че гласоподавателите не признават правенето на политически сметки. Той предизвести и, че НФСБ правели " преброяване на дивите зайци " със сметки коя партия в обединението какъв брой общински съветници има по места.
Разсрочването на задълженията на Мюфтийството
Искам да кажа, че нито сме инициирали, нито сме вносители на искане за опрощаване и разсрочване на задължения, тъй като БПЦ няма задължения, сподели митрополитът, само че в същото време съобщи, че националната сигурност не зависи от нов закон за ограничение на външно финансиране на вероизповеданията. Причината – съгласно митрополита и в този момент си има закони, по които могат да се ревизират всевъзможни дарения за вероизповедания и какъв е произходът им. Той добави, че е решение на ръководещото болшинство какво да прави със законите.
Относно опцията да се разреши по-широко нахлуване на исляма в България, митрополитът посочи, че това е въпрос на политиката на съответната страна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР