Звучи като фалшива новина, но не е. Орлин Горанов пя

...
Звучи като фалшива новина, но не е. Орлин Горанов пя
Коментари Харесай

Звучи като фалшива новина, но не е! Куп родни звезди присъстваха на сватбата на майката на Кристиян, който уби Милен Цветков

Звучи като подправена вест, само че не е. Орлин Горанов пя на ушенце в сватбения ден на бизнесдамата Десислава Николова, майка на обвинявания в убийството на сътрудника ни Милен Цветков – Кристиян Николов, видя Varna24.bg .

Десислава Николова се е омъжила за италиански милионер бизнесмен преди няколко дни в хотел " Хилтън “.

Това се похвали и заяви Иван Тенев, по-известен като Агент Тенев. Той си пусна десетина фотоси от лъскавото събитие.

От фотосите на Тенев излиза наяве, че артистът Орлин Горанов, колежката му Кристина Димитрова и актрисата Деси Тенекеджиева са с усмивки 24 карата.

" Тотална липса на нюх и такт. Няма хонорар, който да съблазни един честен човек да пее на сходно събитие. Усмивките им са цинизъм и Цветков се обръща в гроба “, пишат в обществената мрежа гневни консуматори.

Ето целия пост на Тенев без редакторска интервенция:

България прегърна Италия на шикарно сватбено празненство в столичния хотел " Хилтън “

Българо-италианска шикарна женитба с аристократична изтънченост събра представители на софийското и римско хай-общество в влиятелната зала " Мусала " на хотел " Хилтън ".

В разгара на лятото, твърдо " Да! “ си споделиха познатата родна бизнесдама Десислава Николова и избраникът на сърцето ѝ Андреа Паломбини – съсобственик на фамозните оазиси на кулинарията " Grand Italia “ и " Strega “ в самия център на безконечния град до TEATRO dell’Opera di Roma и основател на познатата и в Холивуд фешън марка ANDREA PALOMBINI SHIRTS. Петстепенно гурме меню, сензационна торта, изтънчен питие-съпровод с фамозни български ракии и виновност от специфичната селекция на маза " Братя Минкови “, италиански гроздови елексиири, и уиски с възрастта на позастарял младеж изглезиха пъстрата компания от родственици, другари и безнеспартньори на младоженците.Бляскав акцент на празничната вечер бе изключителния рецитал на артиста с глас -инструмент Орлин Горанов, който омагьоса гостите със особено селекциониран репертоар от познати български и италиански шлагери.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР