Звучи доста неочаквано, че занимание като орален секс от страна

...
Звучи доста неочаквано, че занимание като орален секс от страна
Коментари Харесай

Урок по френски или една неочевидна полза от оралната любов

Звучи много ненадейно, че занятие като орален секс от страна на дамата, може да оказва благотворно въздействие на естественото развиване на бременност
Човешката цивилизация постоянно е приписвала божествени свойства на мъжкото семе. За спермата е известно, че има доста потребни свойства. А ново научно проучване твърди, че към тях би трябвало да се добави и фактът, че снижава риска от импровизиран аборт. Каква е връзката?

Американски учени организират проучване, в което вземат участие две групи дами. Резултатите от изследването са оповестени в Journal of Reproductive Immunology. В едната група са включени дами, при които са регистрирани спонтанни отхвърляния на бременността – най-малко три пъти преди 20-тата седмица на бременността. В другата група са включени дами, при които бременността е протичала обикновено.

След като изследват половите привички на дамите във връзка с оралния секс, учените са открили, че 41 от 72-те дами със спонтанните аборти, са дарявали мъжете си с най-желаните милувки. При дамите от втората група 70 от 92 са практикували френската обич.



Като изхождат от тези и други данни, създателите на проучването доближават до извода, че оралният секс покачва вероятността за сполучливо изхабяване на плода. Вероятно, попадналата в устата сперма подтиква имунната система на дамите, което способства за по-големия брой на обикновено приключващите бременности.

Разбира се, проучването е с релативно малко участници и изводите му към този момент не са подкрепени с по-сериозна извадка, по тази причина в бъдеще би трябвало да се намерят нови обстоятелства, които да потвърдят или опровергаят допускането на учените.

При към 1% от дамите се случват повторни спонтанни аборти и нормално медицинските специалисти не съумяват да дефинират аргументите, заради които се стига до такива положения. Изследвания като това, разглеждащи въздействието на спермата на женския организъм, е допустимо да хвърлят светлина върху един значим аспект в развиването на естествена бременност: до каква степен по подобен метод се укрепват съпротивителните сили на организма на бъдещата майка по отношение на антигените от бащата на детето, което е залог за обикновено развиване на плода.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР