Звездното семейство Алекс и Дани Петканови хич не си губят

...
Звездното семейство Алекс и Дани Петканови хич не си губят
Коментари Харесай

Алекс Петканова пропя

Звездното семейство Алекс и Дани Петканови никак не си губят времето до момента в който чакат първия си правоприемник. Въпреки че красивата моделка би трябвало да роди всеки миг, нито тя, нито брачният партньор и понижат темпото в обществените мрежи. Днес, точно на рождения ден на бъдещата майка, тя реши да направи подарък на почитателите си в Инстаграм като ги изненада с новината, че хваща микрофона.

„ Happy Birthday to me!!! Вместо вие на мен обаче, аз на вас съм ви подготвила изненада!? Знам, че не сте предполагали, че мога да пея... но в днешно време не е наложително, с цел да си певица. Абонирайте се за канала ми в YouTube „ Mama Model “, с цел да чуете и видите напълно скоро какво занимателно видео ви спретнахме с моя мъж “, загатна тя и предизвика почитателите си в обществената мрежа да дават догатките си на кой огромен български шлагер ще направи подигравка.

За да пресъздава новото начинание Дани Петканов подари за рождения ден на обичаната си огромни рамки, с които да я снима за реклама на канала. Дори запечата на видео, по какъв начин Александра си отваря подаръците. Първият беше кошче за бебето, на което хубавицата реагира с: „ А по кое време за мен? “, а в отговор получава: „ Ми, то е в теб, значи е за теб! “ След като заблуди обичаната си, че й е купил подарък, който в действителност не е за нея, той й сервира опаковани рамките, с които минути по-късно към този момент снимаха фотосесия и оповестиха новото си начинание в Youtube.

По мотив празника на жена си пък Петканов написа: „ Моята жена през днешния ден има рожден ден! Каквото съм й поискал е за нея, а на вас ще кажа, че взехме решение да възродим youtube канала ни. Той е с ново име и ще започва стремително? с първата ария с клип на Александра. Не пропускайте да я чуете, като се абонирате за канала.
Айде и нека да роди през днешния ден към този момент, че в случай че са на една дата с бебето? няма по какъв начин да им пропущам рождения ден “.

Източник: Monitor
Снимка: Инстаграм
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР