Звездното семeйства Димитрови, по-известно в медийното пространство като “Пиленцата от

...
Звездното семeйства Димитрови, по-известно в медийното пространство като “Пиленцата от
Коментари Харесай

В Showroom в Пловдив: Пиленцата от Монако събраха фенове о...

Звездното семeйства Димитрови, по-известно в медийното пространство като “Пиленцата от Монако ”, направи същински възторг на първата си почитател среща в България. Борислав и Нина изпълниха на макс първокласния ресторант Showroom в Пловдив, който беше хазаин на събитието. Дойдоха техни правилни фенове от разнообразни градове на България - София, Хасково, Бургас, Стара Загора, Казанлък.



Феновете ​на " пиленцата " желаеха да си създадат фотография и да си поговорят със звезд​ите от хайлайфа. На срещата Нина блестеше с рокля на прочут български бранд, а Боби Манекена бешe заложил за следващ път на обичаната си фешън марка Philipp Plein.

По време на срещата Нина и Боби разказваха за себе си и за метода си на живот, както в България, по този начин и в Монако. Имаше и анкета с въпроси, свързани с персоналния им живот, с цел да се разбере дали техните почитатели ги познават добре.

Кулминацията на събитието ​настъпи, когато звездната двойка изтегли името на късметлия, който завоюва безвъзмезден ВИП с тяхната компания за първокласни транспорти от летище " Ница " до кралство Монако.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР