Звездният спектакъл Нощ на звездите“ ще огрее небето над Античен

...
Звездният спектакъл Нощ на звездите“ ще огрее небето над Античен
Коментари Харесай

Световни звезди и силно българско участие в тазгодишното издание на Нощ на звездите в Пловдив

Звездният театър " Нощ на звездите “ ще огрее небето над Античен спектакъл тази вечер. За втора поредна година жителите и гостите на града ще могат да се насладят на магията на впечатляващото шоу, чието 11-то издание е под патронажа на кмета Здравко Димитров.

Отново едни от най-великите имена на международния шоу хайлайф ще се качат на българска сцена в името на една велика идея – българските надарени деца. За първи път в историята на шоуто публиката ще се наслаждения и на съществено българско присъединяване, а режисурата на спектакъла е поверена в ръцете на вълшебната Веселка Кунчева, позната на българската аудитория със своя забавен и въздействащ режисьорски взор.

На сцената още веднъж ще се качи един от най-титулуваните клоуни в света и обичан от българската аудитория – Хуш Ма Хуш. Ще забележим и харизматичния " диаболист “ Пиер Маршан, който е изправял на крайници даже княжеското семейство по време на влиятелния цирков фестивал в Монте Карло. За първи път на българска сцена, непосредствено от най-престижните френски кабаретни театри, идват " майсторите на черно-белите обувки “- впечатляващите братя-близнаци Роман и Слава. Те са част от стратегиите на най-големите вариететни и кабаретни театри, измежду които даже колосът Crazy Horse в Париж. Ще станем очевидци и на " Icarian Games “, показани от превъзходните братя Седеньос.

И тази година световноизвестният рисков актьор Фреди Нок ще потвърди, че за него височината е нереална големина. Носителят на 22 международни върха за следващ път ще развълнува родната аудитория и ще предложи зрелищно осъществяване, което може да бъде забелязано единствено на сцената на " Нощ на звездите “.

Тазгодишният звезден плакат включва и осъществяването на четирима извънредно мощни мъже, чийто номер съчетава изключителна мощ с елегантна визия и свръх баланс. Популярните балансьори Уайт Готик ще потвърдят, че хубостта, силата и другарството ще спасят света. Младият гений в акробатиката Алекс Костов пък ще ни покаже своята мощ и идеален баланс.

На 1 юни ще се насладим на ритъма на изкуството, поднесен от оркестъра на Държавна опера – Пловдив, с диригент Константин Добройков. Ще се вълнуваме на музиката на обичаните P.I.F., Керана и Космонавтите, както и любимеца на доста българи – артистът и музикант Влади Михайлов, прочут от сериала " Братя “.

Водещи на тазгодишното издание на спектакъла ще бъдат очарователната Лили Бързева и надареният Александър Алексиев, които ще излязат на сцената във формат, който в никакъв случай не е поставян до момента в шоуто.

За Община Пловдив е горделивост и наслаждение да застане един до друг с всички тези изключителни звезди в името на триумфите на българските младежи. Очаква ни вълшебно и наситено с страсти шоу, деца и възрастни ще се смеят и мечтаят дружно!

По мотив 1 юни уредниците са планували вход свободен за деца до 6 години. Билети за спектакъла могат да бъдат открити в мрежата на Eventim и Grabo.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР