Звездната селекция на Пари Сен Жермен ще донесе финансово наказание

...
Звездната селекция на Пари Сен Жермен ще донесе финансово наказание
Коментари Харесай

Хванаха ПСЖ в крачка навръх дамския празник

Звездната селекция на Пари Сен Жермен ще донесе финансово наказване на парижани. “Екип ” оповестява, че клубът е една от 16-те френски компании, за които е открита по-голяма от позволената разлика сред възнагражденията на мъжете и дамите.

Ясно е, че в мъжкия отбор се заплащат доста високи заплати, до момента в който в дамския тим на ПСЖ те са доста по-ниски. Въпросният показател се пресмята въз основа на десетте най-високи заплати в двете групи, като за това се присъждат избрани точки.
 Пари Сен Жермен дами
Когато точките са по-малко от 75/100 в продължение на три следващи години - т.е. за този интервал мъжете или дамите са взимали много по-високи заплати от другата група хора, се плануват наказания. Възможно е ПСЖ да бъде санкциониран с 1% от общата сума за заплати на чиновниците си.

Пред “Льо Монд ” от клуба са обяснили, че особено за мъжкия и женския футбол е невероятно да няма такова доста разминаване. Очаква се парижани да получат правото да обяснят в дейтали модела на действието на мъжкия и женския бранш в клуба и да убедят управляващите, че мъчно могат да спазят правилото.

В последните години женският тим на ПСЖ е измежду най-силните в Европа, като има една купа на Франция, две купи на страната и два изгубени финала в Шампионската лига. Тимът обаче нашумя и с побоя, който беше нанесен на една от футболистките през миналата есен.
 Нова версия: изоставено гадже Нова версия: изоставено гадже "поръчал " футболистката на ПСЖ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР