Звездната двойка Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин е била забелязана

...
Звездната двойка Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин е била забелязана
Коментари Харесай

​Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин са сключили брак?

Звездната двойка Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин е била видяна в обредната зала на съда в Ню Йорк в четвъртък 13.09.2018 година Предполагаше се, че са там, с цел да вземат разрешителното си за брак, само че в този момент стана ясно, че щастливата двойка е решила да се ожени тогава и възнамеряват празненство с другари и родственици в Канада, което евентуално ще се състои в идната седмица, заяви " Контактмюзик ".

 © фотография: Instagram
[More] Justin and Hailey Baldwin leaving her apartment in Brooklyn, New York today. (September 14) | @yourbiebernews3pic.twitter.com/gV1pb5QDdJ
— Bieber-news HQ (@BiebernewsHQ) 14 септември 2018 година
Източник е споделил пред списание " Пийпъл ", че " те продължиха напред, без да слушат никого. Ще имат огромно тържество пред Господ и всички, които обичат. " Джъстин удостовери годежа си с Хейли единствено няколко дни откакто и предложи по време на пътешестване до Бахамите предишния месец.

Изглежда Хейли от своя страна е избрала да остави кариерата си на малко по-заден проект, с цел да може да прекарва повече време с годеника си. Попитана за какво не е приела множеството от уговорките свързани със Седмицата на модата в Ню Йорк тази година тя отговори, че " пробвах се да ги сортирам, тъй като желаех да имам време, което да извозвам почивайки си и да бъда със фамилията и годеника ми. "
 Джъстин Бийбър се сгоди за манекенката Хейли Болдуин Джъстин Бийбър се сгоди за манекенката Хейли Болдуин
Канадската поп-звезда Джъстин Бийбър се е сгодил за модела Хейли Болдуин. Според изданието TMZ 24-годишният Джъстин е направил предложение на обичаната...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР