Звездна болест или семейни дрязги – днес очаквайте всичко. Това

...
Звездна болест или семейни дрязги – днес очаквайте всичко. Това
Коментари Харесай

Звездна болест или семейни дрязги – днес очаквайте всичко

Звездна болест или фамилни дрязги – през днешния ден очаквайте всичко. Това вещае хороскопът за днешния юлски понеделник. Какво още са предначертали звездите за вас, вижте:
Хороскоп за понеделник, 10 юли 2023Овен
За през днешния ден звездите предлагат с Вашия обичан човек да обсъдите някоя книга, която е забавна и за двамата, да поговорите за философия или в последна сметка да поиграете на шах. И мозъците ще си раздвижите, и ще се сближите.
Телец
Сутринта различията с домочадието могат да доближат своя най-остър етап. Може да приемате смутната домашна конюнктура доста близо до сърцето си, а ко сте родени в средата на май. Втората половина на денонощието дава обещание да бъде доста по-хармонична. През това време гневът, раздразненето, възбудимостта и несъразмерната интензивност, ще се сменят с деловитост, внимание към дребните неща и блян към потребна и съзидателна активност. Вечерта не се отхвърляйте от интимни контакти със своята половинка и за Вас това ще бъде най-хубавия метод да изразите своите усеща.
Близнаци
Има огромна възможност през днешния ден да се болестите със звездна болест. Не е ясно от кого, само че пък е напълно ясно какви ще бъдат следствията, които дори ще се проявят мигновено. С всички ще се изпокарате, в случай че не намерите противоотрова.
Рак
Нека този ден остане във Вашата памет за дълго, дори и да е напълно елементарен и по нищо да не се разграничава от хилядите сходни. Някога времената, които в този момент Ви се костват сиви и рутинни, и Вие, и Вашия човек ще си ги спомняте с наслада и малко носталгия.
Лъв
Днес може да останете с усещане, че Вашият обичан човек преднамерено Ви нервира, предизвика Ви, и се пробва да получи от Вас някаква избрана реакция. Ако знаете тъкмо за каква реакция става дума, дайте му я – дано индивидът остане задоволен. Ако ли не, постарайте се да отгатнете.
Дева
Денят ще бъде сполучлив във всяко отношение. На Вас ще се падне шанса да внесете нов подробност в общуването с обичания човек. Поднесете му някаква изненада. Звездите настояват, че времето е извънредно уместно за сърпрайзи и резултата ще бъде непредвиден. Не подценявайте признаците за настинка, защото профилактичната активност ще предотврати вероятно заболяване. В противоположен случай казуса може да се хронифицира.
Везни
През този ден за Вас ще съществуват единствено две отзиви –Вашето и неправилното. И, несъмнено, ще убеждавате своя обичан човек да показа Вашето, тъй като е вярно. Само че визията Ви за света може напълно съществено да се разграничава от неговото и това да е мотив всичките Ви опити да завършат с крах.
Скорпион
През този ден е редно да си спомните, че Вашият обичан човек, каквато и устойчивост да има, не е стоманен, и в един миг също може да се „ пречупи ”. Тогава ще бъдете без надеждна опора и правилен бранител. Това значи, че през днешния ден мощният би трябвало да бъдете Вие, с цел да може той най-малко малко да си отдъхне и да се възвърне.
Стрелец
Привичките точно за това се явяват такива, тъй като Вие сте привикнали да изпълнявате избрани дейности. Това може да бъде злоупотребата с кафе, непрекъснатото опознаване или непрекъснатото пропускане на спортните тренировки. Време е да предприемете съответни дейности и да се опитате да се избавите най-малко от една от своите навици, коити напълно не Ви носят изгода. Обявете им война!
Козирог
През този ден не се занимавайте с значими работи. Трудно ще Ви бъде да се концентрирайте, а да определите коя от дилемите, стоящи пред Вас, е от първостепенна значимост, напълно няма да е по Вашите сили. Вероятни са фамилни проблеми и спорове сред родственици и близки хора, в които ще се наложи да се намесите. Може да се окаже, че по стичане на събитията ще се наложи по едно и също време с това да се занимавате и с професионални задания. Денят ще е под напрежение, и това не може да не се отрази и на Вашето здраве. Спомнете си за разпоредбите за рационално хранене, както и за нуждата от престой на чист въздух.
Водолей
Много сполучлив ден: през днешния ден просто ще Ви върви. Може, да вземем за пример, да се захванете с безнадежеден план и да го доведете до ослепителен край. Или да влезете в магазина с полу-празни джобове, а да излезете с нещо зашеметяващо на смешна цена. Или да оптидете на среща със съученици, а да се срещнете с човек, който доста от дълго време мощно сте желали да видите. Точно по тази причина би трябвало да заемете дейна витална позиция. Ако стоите без работа – просто прелестно ще прекарате времето си. Ако се заемете с нещо, освен ще прекарате прелестно, само че и ще имате прелестен резултат. Изборът е Ваш.
Риби
Днес Вашият обичан човек ще се прояви като незабравим събеседник: ще Ви бъде доста обидно да приключите диалога с него, само че рано или късно ще би трябвало да извършите това, тъй като, въпреки и понякога, се постанова да се поспи. Остава единствено да разчитате на това, че сходни вечери ще се повтарят във Вашия живот неведнъж.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР