Звездите в нас уж е предаване за обикновени хора, но

...
Звездите в нас уж е предаване за обикновени хора, но
Коментари Харесай

Протежета на Слави и Деси Слава в „Звездите в нас”

„ Звездите в нас ” сякаш е предаване за елементарни хора, само че участниците в него въобще не са инцидентни, откри „ Уикенд ”. Само предходната неделя в два от трите класирани напред тима има протежета на хора, които са работили с близки на продуцента Маги Халваджиян. Единият е Вениамин от тим „ Тони Стораро ”, който е работил с Деси Слава, а другият – девойка Тереза от „ Шоуто на Слави ”.
 

Дори и да прави предаване с реализатори, които не са звезди, Маги Халваджиян не изневерява на навика си да работи с все едни и същи хора, демонстрира методът му в „ Звездите в нас ”. Този път обаче продуцентът избира тези хора измежду по-слабо известните или измежду околните на своите близки. Миналата неделя това лъсна първо в тим „ Джеси Джей ”, а по-късно – в „ Тони Стораро ”. Сред трите девойки, които стъпиха на сцената с първия тим, внезапно изпъкна едно, което бе сложено в средата и разгласи във визитката си, че е ученичка. Това е Тереза Тодорова. Вероятно доста фенове са не запомнила, само че момичето работеше при Слави Трифонов още преди той да вкара в шоуто си дребната по това време Крисия. Това стана, когато даде графа на „ господин Андреев ” – момчето, което с вицовете си завоюва състезанието „ Разсмей Слави ” в „ Шоуто на Слави ” в Би Ти Ви. Дългия го ангажира да споделя вицове един път седмично. За да разнообрази вечерта, той вкара и „ девойка Тереза ”, която да пее.

Това се случи още преди 9 години. Талантливото дете пътуваше всяка седмица от родния си град Русе, където живееше, с цел да взе участие във вечерното шоу на Би Ти Ви. То съчетаваше това с учебното заведение и участия в разнообразни музикални състезания по целия свят. По-късно Слави направи конкурс за нова партньорка на „ господин Андреев ”, обяснявайки, че прекомерно честите пътувания изморяват Тереза. И избра Крисия, с която момичето стартира да се редува. Накрая Тереза напусна, само че след още няколко години се реалокира да живее в София и дистанциите към този момент не са проблем в нейните тв участия.

Междувременно тя бе определена за роля в хитовия мюзикъл „ Клетниците ” в Софийската опера, където играе дружно с Влади Михайлов от сериала на Нова тв „ Братя ”. По-важно е обаче, че в същия мюзикъл си партнира и с актрисата от Музикалния спектакъл Весела Делчева. Последната бе в журито на кастингите за предаването. Тя бе една от четиримата души, които прослушваха всички искащи да вземат участие в шоуто и отся тези, които сега се явяват пред Тита, Софи Маринова, Дони и Виктор Калев. Това значи, че Тереза се е явила на кастинг пред своя позната, с която от години работи в операта. Никой не отхвърля гения на момичето. „ Уикенд ” просто внася изясненост към неговите контакти в шоубизнеса.

Вениамин пък преди 3 години се яви в „ Гласът на България ” и влезе в тима на Михаела Филева, която тогава бе член на журито. Той накара всички съдии да извърнат столовете си, с цел да изискат да работят с него, само че избра най-младата и красивата в четворката. После направи опит да се развива в поп музиката, само че защото не реализира мигновена популярност, се насочи към чалгата. Момчето има дует с Деси Слава – една от обичаните звезди, с които Маги Халваджиян работи. Тя е взела участие и в „ Като две капки вода ”, и в „ Маскираният артист ”, нищо чудно скоро да я забележим и при Рачков. Прави усещане, че Ваниамин се яви в „ Звездите в нас ” с реплика на музикант, който е непосредствен до член на журито – Софи Маринова. Това е Тони Стораро. И тимът му бе определен да продължи напред в надпреварата. Миналата седмица единият от двата тима, които бяха определени да продължат, пък имитираше самата Софи.

Голяма част от феновете на шоуто са възмутени, че журито отряза шест от най-гласовитите участнички във втория епизод на предаването. Това са имитаторките на Мария Илиева и на Мария Калас. Особено жестоки бяха рецензиите поради тима на оперната легенда Калас. Софи Маринова не се тормози да признае в шоуто, че в никакъв случай не е била на опера, само че все пак си разреши да прави оценка реплика на оперната звезда. Логично е да се допусна, че надали познава в елементи творчеството й, в случай че в миналото изобщо е слушала нейно осъществяване. В подобен случай по какъв начин е в положение да оцени качеството на имитацията и да отсъди, че не заслужава да продължи напред в надпреварата? Тези въпроси задават доста фенове, само че отговори към момента не са получили. Ето какво сподели другояче симпатичната Софи, откакто чу осъществяванията на трите дами от тим „ Мария Калас ”: „ Момичета, доста ме развълнувахте! Значи, като чуя такива гласове, си споделям: „ Боже! И аз пея! ”. Направо ме слагате в дребния си джоб! И, както сподели Виктор: „ Да вървим на опера! ”. Никога не съм ходила, само че... Всеки път все по-талантливи излизат тука! ”.

Въпреки тази възторжена реакция ромската перла в комплект със своите сътрудници от журито отсъдиха, че тим „ Калас ” не е задоволително добър, за разлика от тим „ Стораро ”. Миналата неделя журито се възползва от правото си по изключение са пусне напред три вместо два тима. Третия бе на имитаторите на Елтън Джон.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР