Звездите се завърнаха на церемонията за наградите Златен глобус, която

...
Звездите се завърнаха на церемонията за наградите Златен глобус, която
Коментари Харесай

Звездите се завърнаха на червения килим на Златен глобус

Звездите се завърнаха на церемонията за премиите " Златен глобус ", която още веднъж беше излъчена по малкия екран, дефилирайки по отегчителен сив на цвят " червен " килим в относително предсказуеми тоалети, с няколко ярки изключения, писа Асошиейтед прес.

Скоро откакто се появи като червей на празненство за Хелоуин, Хайди Клум блесна на 80-ата гала за " Златен глобус " в сребриста мини рокля с пера през едното рамо. На сребърно бяха заложили Анджела Басет и Джесика Частейн.



При мъжете имаше доста черни костюми и смокинги. Еди Редмейн се появи в костюм на " Валентино " в черно и кафяво с голяма роза от коприна на ревера. Колман Доминго също притегли погледите с черен смокинг, отрупан с блестящи камъчета.

Елвис, прочут и като Остин Бътлър, пристигна на церемонията с обичаен черен смокинг, до момента в който Андрю Гарфийлд бе заложил на черна риза с оранжев костюм. Доналд Гловър на процедура бе по пижама. Той бе с черно сако върху комфортен халат и необятни панталони от бяла коприна на " Сен Лоран ". " Просто желаех да ми е комфортно ", сподели той.



Шерил Лий Ралф от " Начално учебно заведение Абът " поведе парада на шлейфовете на аления килим. Тя бе в синя рокля с солидна декорация, обшита с камъни и висока яка на " Алиет ". Вайола Дейвис също заложи на синьо.



Клои Флауър, която пя на шоуто, беше във вечерна рокля в бяло с дълъг шлейф на " Долче и Габана ".



Златото също присъстваше в тоалетите. Очарователната 19-годишна Бейли Бас от " Аватар: Природата на водата " бе в внимателно златиста дълга рокля. Мишел Уилямс бе в ефирна рокля в слонова кост с едно рамо, обшита със златисто и дълбока странична цепка. 



Дамите бяха свели бижутата до най-малко.

Бременната Аби Елиът бе заложила на дълга рокля на Памела Роланд с дълъг ръкав и висока яка, обшита напълно с пайети в цвят на изгорен портокал. Джени Слейт беше в рокля на " Родарте " с едро цвете. Пред Е! тя сподели, че задачата й е била да е като " жена, която ще се трансформира в магично растение ".



Аня Тейлър - Джой бе в слънчево жълт тоалет от две елементи на " Диор ". Марго Роби сподели модел на " Шанел " в бледорозово с перли и пера. Лили Джеймс се бе върнала към остарялата школа на Холивуд с 50-метра алена коприна на " Версаче ".



Американската актриса от ирански генезис Сепиде Моафи бе в дълга черна рокля от пайети с дълбока цепка, започваща от голяма алена роза на бедрото. Тя е създала модела дружно с иранския дизайнер Амир Таги и " Хауз ъв Милад ".



" Тази рокля има доста истории ", сподели актрисата пред АП. " Но най-важната е за това цвете, което съставлява разцъфването на нов Иран по време на тази гражданска война ", сподели тя, имайки поради вълната от митинги в Иран през последния месец против ръководещия теократичен режим.

На черно бяха заложили Дженифър Кулидж (Долче и Габана), Куинта Брънсън (Кристиан Сириано), Джейми Лий Къртис (Валентино), Наташа Лион (Живанши), добавя Българска телеграфна агенция. 



фотоси: Getty Images
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР