Звездите са лидери на вкус и мнение, особено в най-актуалните

...
Звездите са лидери на вкус и мнение, особено в най-актуалните
Коментари Харесай

Звезди първи опитаха нов хит за енергия

Звездите са водачи на усет и мнение, изключително в най-актуалните модерно неща. Точно поради това новият шлагер против стрес и отмалялост – пролетна и всякаква друга, събра разнообразни звезди на премиерата си.

Mind Master Extreme беше опитан първо от братя – ВИП и освен, артисти, актьори и всемирски персони на здравословна закуска в слънчевата къща на Adi’s Cook and Book. Продуктът за прилив на сила на LR Health & Beauty Bulgaria беше показан от диетолога Райна Стоянова и от един от водачите на компанията, която го стартира Теодор Недялков.

Сред известните им посетители бяха певицата Светла Иванова, която е огромен познавач по здравословния метод на живот и като хранене, и като физическа форма, и като духовни учения, телевизионният водещ, почитател на рисковите спортове, а в последно време и ММА-боец Атанас Михайлов, колоритната световна персона Денди, някогашната депутатка и настоящ фешън байър Юлияна Дончева, актрисата Десислава Моралес, Джийсън Брад Луис от елементарния Биг Брадър и Алфредо Торес от последното издание на ВИП-а, психологът Еленко Божков.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР