Звездите от „Откраднат живот“ били принудено временно да стопират снимките

...
Звездите от „Откраднат живот“ били принудено временно да стопират снимките
Коментари Харесай

Владо Пенев дръпна дявола за опашката и му се случи нещо кошмарно

Звездите от „ Откраднат живот “ били насила краткотрайно да стопират фотосите на десетия сезон на сериала, кръстен "Антитела " и отдаден на коронакризата, с цел да се тестват за COVID-19, написа „ Галерия “.

Процедурата се наложила, откакто изпълнителят на една от централните функции Владимир Пенев демонстрира признаци на ковид.

Актьорът почувствал неразположение незабавно откакто завършил с трагичните фрагменти за епизода, в който неговият воин професор Асен Цонев минава през тестването на болестта.

Приятелите му се майтапят, че е дръпнал дявола за опашката, защото той самичък пусна в обществените мрежи фотография от „ Света Анастасия “, на която е оплетен с всякакви тръбички.

Карантината на Пенев скоро завършва, а самият той даже не е бил на легло, описват негови сътрудници от продукцията. Пенев постоянно е бил безусловно прецизен при спазването на ограниченията.

След като през март и април той съвсем не излизаше от вкъщи си, а щерка му Яна оставяше питателните артикули пред вратата на жилището му даже без да се види с него, през май екранният професор Цонев стартира да дефилира с шлем.

Той влизаше в магазините с ръкавици, през час дезинфекцираше ръцете си и най-малко по един път дневно почистваше повърхностите у дома.

Снимките на „ Откраднат живот “ не престават от 26 август. Новите серии ще бъдат изпъстрени с спорове сред остарели и нови врагове, с изумителни измерения на лекарския морал и с доста любовни интриги.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР