Звездите от любимата комедия на BBC Motherland се събират отново

...
Звездите от любимата комедия на BBC Motherland се събират отново
Коментари Харесай

BBC обявява спин-оф за много обичан сериал след гнева на феновете заради внезапната брадва

Звездите от обичаната комедия на BBC Motherland се събират още веднъж за спин-оф, който ще включва Луси Пънч и нейната екранна майка, дамата Джоана Лъмли. Историята ще наблюдава героя на Луси, Аманда, откакто тя се разведе, като поредицата от шест елементи ще бъде озаглавена Амандаланд, като сестра Джоана ще се завърне в ролята на майка си Фелисити.

Родината, комедия, притежател на премията Bafta за върховете и ниски равнища на актуалното родителство от междинната класа, което се организира в продължение на три серии, в това число две коледни специфични и почитателите на шоуто бяха шокирани, когато беше спряно, оставяйки ги да желаят повече. Това обособяване вижда, че Аманда би трябвало да понижи размера си и да се реалокира в Южен Харлесдън след развода си.

Аманда има „ леко нездравословна взаимозависима връзка “ с майка си, която е непрекъснато в близост и отхвърля, че е самотна, сподели BBC, като Аманда се учи по какъв начин да отглежда млади възрастни и да се ориентира в младежите пиянство, подправени сметки в Inst...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР