Звездите на сериала Сексът и градът отбелязаха неговата 25-а годишнина

...
Звездите на сериала Сексът и градът отбелязаха неговата 25-а годишнина
Коментари Харесай

Звездите от Сексът и градът отбелязаха неговата 25-а годишнина

Звездите на сериала " Сексът и градът " означиха неговата 25-а годишнина с послания в Инстаграм, заяви Юнайтед прес интеренешънъл.

Сара Джесика Паркър разгласява фотография на колието с името " Кари ". " Това е нашата сребърна годишнина, само че спомените постоянно ще бъдат златни ", написа тя.

 

 

Кристин Дейвис разгласява видео с компилация от клипове от сериала. " Невъзможно е да допускам, че минаха 25 години! Смятам се за най-щастливия човек на света, тъй като участвах в тази история, която свързва толкоз доста от нас... Благодаря на всички Ви, които пътувахте с нас. Обичаме ви #satc25 ", написа тя.

Синтия Никсън показа ретроспективна фотография " по какъв начин стартира ", съпоставена с " по какъв начин продължи " за героинята си Миранда и по-нова своя фотография.

 

 

" Сексът и градът " е комедийно-драматичен сериал, проследяващ четири приятелки - Кари (Паркър), Шарлот (Дейвис), Миранда (Никсън) и Саманта (Ким Катрал), живеещи в Ню Йорк. Премиерата на сериала беше през юни 1998 година Той се излъчваше шест сезона по HBO, напомня Българска телеграфна агенция.

Сериалът въодушеви два кино лентата, " Сексът и градът " (2008) и " Сексът и градът 2 " (2010), дружно с продължението на сериала " И просто ей по този начин ", чийто втори сезон ще стартира след две седмици.

Катрал взе участие дружно с Паркър, Дейвис и Никсън в истинските телевизионни сериали и филми, само че не се завърна за " И просто ей по този начин ". Актрисата, която е имала спор с сътрудниците си от актьорския състав, не разгласява нищо за годишнината. Миналата седмица обаче беше обявено, че Катрал ще се появи като Саманта във втория сезон на " И просто ей по този начин ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР