Звездите на Пари Сен Жермен Неймар и Единсон Кавани най-сетне

...
Звездите на Пари Сен Жермен Неймар и Единсон Кавани най-сетне
Коментари Харесай

Неймар обвини медиите, Кавани твърди, че в ПСЖ са семейство

Звездите на Пари Сен Жермен Неймар и Единсон Кавани най-накрая бяха принудени да разясняват спора, в който влязоха между тях по време на дуела с Лион преди десетина дни. Двамата обществено се сдърпаха за това кой да извърши дузпата във въпросния дуел, като след този епизод в медиите се появиха какви ли не спекулации по отношение на бъдещето на уругваеца и взаимоотношенията в клуба. Вчера, по време на изразителната победа над Байерн (Мюнхен), двамата демонстрираха, че спорът е зад тила им, а след дуела Неймар упрекна медиите за целия звук. Кавани пък увери, че всички в отбора са единни и се усещат като едно семейство.

" Измислят доста истории, приказват доста. Приказват за неща, за които нямат визия, пробват се да влязат в съблекалнята ни и популяризират неща, които просто не съществуват. Както и да е, всичко е наред ", разяснява Неймар.

Кавани добави следното: " Всички сме разнообразни и можем да имаме разнообразни способи на живот и усещане. Когато обаче сме на терена, всички работим дружно, като семейство, което има една цел - тимът да побеждава. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР