Звездите на киното и телевизията откликнаха масово на призива да

...
Звездите на киното и телевизията откликнаха масово на призива да
Коментари Харесай

Море от черни тоалети по червения килим за наградите "Златен глобус"

Звездите на киното и малкия екран откликнаха всеобщо на апела да бъдат облечени в черно на церемонията за връчване на премиите "Златен глобус " в символ на митинг против половото принуждение и взаимност с жертвите след абсурда, който бе отпушен от аферата "Уайнстийн " и към момента тресе Холивуд, предадоха международните организации.

Час преди началото на телевизионното предаване на церемонията от хотел "Бевърли Хилтън " в Бевърли Хилс нямаше актриса или артист, който да пренебрегне апела на няколкостотин актриси, измежду които Натали Портман и Рийз Уидърспун, основали организацията "Тайм'з ъп " (Time's Up - "Времето изтече ") за финансиране на отбраната на жертви на полова експанзия на работното място, показва Франс прес.



Облечени в черно за церемонията пристигнаха Ема Стоун, Джесика Бийл, Кери Уошингтън, Кристина Хендрикс, Октейвия Спенсър, Джесика Частейн, Лора Дърн, Клеър Фой и доста други, отбелязва Ройтерс.



"Тук сме за придвижването "Тайм'з ъп ", солидарни сме ", съобщи Частейн.

"Целта е да дадем опция да се чуе гласът на тези, които са лишени от тази опция ", сподели Вайола Дейвис, кандидатка за премия за поддържаща роля във кино лентата "Формата на водата ", който има най-вече номинации - седем.

Някои звезди като Мерил Стрийп пристигнаха съпроводени от активистки на идеята за отбрана на дамите.

Заедно с известни актриси като Мишел Уилямс, Ема Уотсън и Сюзан Сарандън на аления килим се появиха участнички в придвижването срещу половото принуждение, обединени под хаштага#MeToo, в това число основателката на придвижването Тарана Бърк, показва ТАСС.

В израз на поддръжка в черно пристигнаха облечени и мъже като Гари Олдман, Джеймс Франко, Джъстин Тимбърлейк и Рики Мартин.



Водещ на 75-ите награди "Златен глобус " е комикът Сет Майерс.



фотоси: Getty Images/Guliver
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР