Звездите на Челси и ръководството на тима са се договорили

...
Звездите на Челси и ръководството на тима са се договорили
Коментари Харесай

Звездите на Челси приеха намаление на заплатите си до септември

Звездите на Челси и управлението на отбора са се договорили за понижаване на заплатите в отбора. Около 10 милиона ще бъдат спестени от шефовете на " сините " от Лондон, откакто играчите са приели предлагането възнагражденията им да бъдат орязани с 10% през идващите към четири месеца.

Очаква се съглашението да влезе в действие от идващия месец и да бъде в действие до септември, когато се чака започването на новия сезона в Премиър лийг. Договрката е реализирана в общ чат на играчите на отбора, в който капитана Сезар Аспиликуета е отправил своето предложение, а останалите са го приели. Самият Аспиликуета по-късно е предал отговора на управителните фактори в Челси.

Мениджърът на отбора Франк Лампард към този момент понижи с към 25% своята заплата. Подобна сделка бе реализирана преди дни и в Арсенал, до момента в който в Тотнъм към момента договарят със своите футболисти. В Манчестър Юнайтед оповестиха, че няма да понижават заплатите, само че е реализирана сделка 30% от тях да бъдат дарявани на Националната здравна организация.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР