Звездите на Англия Джо Харт и Киъран Трипиър станаха жертва

...
Звездите на Англия Джо Харт и Киъран Трипиър станаха жертва
Коментари Харесай

Английски национали се държат за ръце на излизане от бар

Звездите на Англия Джо Харт и Киъран Трипиър станаха " жертва " папараци. Двамата бяха снимани да се държат за ръце, до момента в който напущат нощен клуб към 3.30 часа сутринта в събота. Те излязоха да разхлабен в заведение в баровския квартал “Мейфеър” в Централен Лондон след нулевото тъждество против Германия на “Уембли” в контрола.



Селекционерът Гарет Саутгейт разреши на играчите си да се повеселят, откакто тимът се класира за Мондиал 2018 в Русия. Джон Стоунс прикри лицето си с ръце, до момента в който напускаше клуб Morton, до момента в който Кайл Уокър метна якето си върху главата си.



Но в действителност Харт и Трипиър бяха тези, които провокираха максимален интерес и раздвижване измежду папапарите. Двамата наподобява бяха решили да се пошегуват и излязоха от заведението хванати за ръце, като се подкрепяха до момента в който слизаха по стълбите.



На Острова се приказва, че локалната футболна асоциация може да вкара възбрана играчите да излизат на открито, когато имат ангажимент към националния тим. Както е известно, на следващия ден Англия играе другарски мач с Бразилия.



Преди година Уейн Рууни, който бе капитан на “Трите лъва” по това време, беше сниман със мъгляв взор след квалификацията против Шотландия, която британските национали завоюваха с 3:0. Тогава той инцидентно беше поканен на женитба, която се вихреше в хотела на отбора, и се налива с вино до пет сутринта. А таблоидите направиха скандал от това, публикувайки фотоси на наквасения Рууни. Това обаче в никакъв случай не е било осъществено и това събиране имаше цялостната поддръжка на Southgate.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР