Звездите и разположението на небесните тела влияят върху живота на

...
Звездите и разположението на небесните тела влияят върху живота на
Коментари Харесай

Как зодията оказва влияние на характера

Звездите и разположението на небесните тела въздействат върху живота на хората на техния външен тип и даже темперамент.
Овен
Това е доста отворен и другарски знак, само че също по този начин изпитва необикновено зложелателство. Воден от страст, той може да заплашва, само че рядко отмъщава. Овните имат положително възприятие за комизъм и са лесни за диалози, сполучливи са в бизнеса и почитат  семейните полезности.
Телец
Всеки представител на това съзвездие се счита за незачитан талант и неповторима персона. Те могат да реализират доста с поддръжката на околните. Много целеустремени. Вслушват се в мъдри препоръки.
Близнаци
Надарени хора, които знаят по какъв начин да намерят общ език с всяка среда. Те възприемат даже лека рецензия в собствен адрес като засегнатост. Поради двойствеността, Близнаците знаят по какъв начин да вървят по течението.
Рак
Раците са спокойни и уравновесени персони, които се нуждаят от домакински уют и непоклатимост. Те знаят по какъв начин да гледат и виждат, по тази причина постоянно се популяризират като ясновидци. Трябва да признаем, че имат специфични мистични гении.
Лъв
Лъвът е късметлия и самоуверен, той елементарно намира излаз от сложни обстановки, цени спокойния живот, не търпи финансови проблеми. Лъвовете са доста податливи на ласкателства и са лековерни, само че с годините те натрупат опит и отстраняват съмнителни лица от живота си.
Дева
Целта на живота на този знак е да откри заслужен сътрудник. Девите са насочени към фамилията. Те са много търпеливи и до избран миг си затварят очите за минусите на колегата. Девите имат триумф в бизнеса, само че са склонни към меланхолия при следващи несполуки.
Везни
Този знак е привикнал да се колебае - подобен е неговият темперамент. Те са дипломати, които имат вяра, че е по-добре да бъдете другари, в сравнение с да враждувате. Те ценят ползите на другите, обичат тишината и спокойствието, не толерират инструкциите и контрола. Везните са страшни и неудържими в гнева.
 5 метода, по които стресът въздейства на любовния ти живот 5 метода, по които стресът въздейства на любовния ти живот
Дали в миналото сте се замисляли за това по какъв начин стресът въздейства на любовния ви живот? Ето топ пет нещата, които стресът предизвиква на любовт...
Скорпиони
Скорпионите са буйни, прочувствени и ревностни персони. Те изгарят в любовта, макар че в един миг се уморяват от интензивността на страстите и стават като всички естествени хора. Те са мързеливи и се съгласяват да работят единствено против положително възнаграждение или в своя изгода.
Стрелец
Много деликатен знак, който е кадърен на непредвидени решения. Стрелците не се опасяват от компликации и рискове, само че единствено в случай че са сигурни в удобен излаз. Те са добродушни и учтиви, не търпят двуличие.
Козирог
 Пет знака, които издават, че мъжът е лакомец Пет знака, които издават, че мъжът е лакомец
Всяка жена желае да бъде обичана, уважавана и нейното мнение да бъде ценено. И освен в всекидневието, само че и в интимните контакти. ...
Той има лично мнение за всяка обстановка. Партньорът би трябвало да дава отговор на Козирог, а не на околните му. Знакът обича самотата и стабилността, елементарно се оправя с компликациите, той е отличен служащ и предан фамилен човек.
Водолей
Тези хора с всички сили се пробват да създадат живота си по-добър, намират решения на сложни проблеми и елементарно се активизират. Те имат еластичен темперамент и необикновен дебелоглав, жив разум и висока просветеност.
Риби
Рибите са самостоятелни и общителни. Те обичат благосъстоянието и постоянно вървят към задачата си. В персоналния си живот те ценят постоянството и финансовата непоклатимост на колегата. Те избират сътрудник в живота въз основа на персонален опит и интерес.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР